web-strategija-vizual-ws12Dok Facebook ide korak dalje u internet marketingu nudeći poboljšane Pages funkcije za razne poslovne subjekte i brandove, Google+ još uvijek nije riješio svoj gaf s profilima tvrtki.

Naime, kako protumačiti da internetski div Google nije pripremio opciju Brand Pages prije lansiranja velikog projekta kao što je Google+? O nepovjerljivosti prema Google+-u govori i istraživanje bloggera Michaela DeGuste, koji je analizirao koliko često menadžeri Googla koriste vlastiti proizvod.

Brojke su poražavajuće – u više od tri mjeseca od izlaska Google+-a, suosnivači Googla Larry Page i Sergey Brin “postali” su samo 22 puta, dok Dick Costolo iz Twittera “tvita” više desetaka puta dnevno, a Mark Zuckerberg je na Facebooku doslovno cijeli dan.

No, koliko je to istraživanje blizu istini, te raspravu o tome i drugim aktualnostima s područja internetskog marketinga i društvenih mreža možete čuti na jesenskoj regionalnoj konferenciji “Web::Strategija 12 – Tajne marketinških agencija“, koja će se održati od 10. do 12. studenog 2011. u Hypo centru u Zagrebu.

Možda si multinacionalna kompanija, kao što je Google, može priuštiti greške, ali Vaš biznis ne. Bavili se Vi Internetom ili ne, Vaš poslovni uspjeh sve više ovisi o njemu!

!Ako znamo da prosječni kupac u samo jednoj minuti prođe pored čak 300 proizvoda dok se ne odluči za jedan, zamislite pored koliko stotina tisuća proizvoda nehajno prođe galopirajući internetom… I danas postoje mnogi koji nisu svjesni da im društvene mreže mogu povećati profit nekoliko stotina puta, ali hej – dobro za ostale!”, zaključile su predavčice Ana Jovanović i Ana Mirković, koje će na Web::Startegiji 12 iznijeti svoja poslovna iskustva o webu i komunikacijama.

Uz poticajna predavanja i vrhunske predavače, Web::Strategija 12 ove jeseni pokrenula je i natječaj u kojem dodjeljuje Zlatnu nagradu Web::Strategije marketinškim agencijama u kategoriji Web marketing kampanja 2011.

Ova regionalna nagrada dodjeljuje se web profesionacima koji po mišljenju ocjenjivačkog odbora promiču kvalitetu i inovativnost na području internetskog marketinga cijele regije, a prijaviti se možete do 24. listopada 2011. u 14 sati preko online obrasca.

Ne propustite i druga dva dana konferencije kada su na programu seminari Web::Edukacije: seminar Druminar, koji vode predavači Davor Runje i Željko Riha, SEO seminar Siniše Gavrilovića te Google Adwords seminar predavača Miroslava Varge.

Sudjelujte na Web::Strategiji 12 i postanite poslovni strateg novog doba – web strateg!

Sponzorirani članak