Tvrdi sir DŽIUGAS iz Litve!

Sir DŽIUGAS svojim okusom hrvatskim kupcima ugađa već više od 10 godina, a iskustvo na tržištu dokazuje da je tvrdi sir DŽIUGAS omiljen među Hrvatima

Sir Džiugas poznat je kupcima diljem svijeta – osvojio je čak 78 međunarodnih medalja i nagrada, a u njegovom okusu uživaju kupci iz 46 zemalja.

Sir DŽIUGAS svojim okusom hrvatskim kupcima ugađa već više od 10 godina, a iskustvo na tržištu dokazuje da je tvrdi sir DŽIUGAS omiljen među Hrvatima. S jedinstvenog područja Litve u hrvatske trgovine stižu sirevi različite zrelosti: 6, 12, 18, 24 ili 36 mjeseci. Ovaj tvrdi sir idealan je za brz i ukusan zalogaj, ali i za doručak, ručak ili večeru. Možete ga poslužiti bez ikakvih dodataka, a izvrsno se nadopunjuje sa svježim voćem, bobičastim voćem ili orašastim plodovima. DŽIUGAS je također savršen uz hrvatsko vino ili med te voćni ajvar.

Već ove godine hrvatski kupci na policama trgovina mogu pronaći jedinstvene mješavine ribanog sira MIX za pizzu, tjesteninu ili salatu.

Ove po svojim sastojcima jedinstvene mješavine sireva stvorene su za pripremanje glavnog jela. Sve je vrlo jasno i jednostavno: pripremljena mješavina sireva za jelo.

Izniman je i postupak proizvodnje sira DŽIUGAS koja traje samo tijekom ljetnog razdoblja: od svibnja do listopada. Sir se proizvodi isključivo od mlijeka krava sa slobodne ispaše, što rezultira jedinstvenim ljetnim okusom proizvoda. Mlijeko sretnih kravica daje poseban okus i stvara izuzetnu kvalitetu sira.

www.dziugashouse.eu

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakCarlsberg upozorio na moguću slabiju prodaju u 2022. zbog viših cijena
Sljedeći članakNFON još snažnije ulazi na tržište srednjoistočne Europe