Delamaris će ove godine na police trgovina lansirati nova pakiranja s redizajniranom ambalažom i novu paštetu Izola brand

Novi okus najviše će oduševiti ljubitelje izvornih ribljih okusa.

Skuša s povrćem Izola brand je u Hrvatskoj vrlo poznat i omiljen proizvod ribljih konzervi. Pripremljen je iz mljevene ribe skuše u obliku dvije okruglice, sedam vrsta povrća i umaka od rajčice. Obitelj popularnog Izola brand stoga je proširena novim, interesantnim proizvodom.

Nova Izola brand pašteta okusom i izgledom podsjeća na svog velikog brata. Pripremljena je iz ribe skuše, rajčice, mrkve i prirodnih začina zbog čega je crvenkaste boje. Struktura paštete je vlaknasta, što je čini originalnom i podsjeća na pravi okus odlične ribe, zbog čega će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane.

Pašteta Izola brand ne sadrži pojačivače okusa, konzervanse, bojila ni ostale aditive te je bez glutena. Ima prirodno visok sadržaj Omega 3 masnih kiselina.
Poslužuje se kao namaz, ali je i odličan dodatak pripremi zahtjevnijih predjela i jela. Bogatstvo okusa i iskustva marke Delamaris proizlaze iz više od 135 godina tradicije pripreme ribljih proizvoda.

U kombinaciji sa suvremenom tehnologijom nude visoku kvalitetu i prirodne proizvode bez aditiva, konzervansa, pojačivača okusa i bojila. Kako bi se povećala prepoznatljivost i vidljivost robne marke i proizvoda te privukli mlađi potrošači, Delamaris će ove godine promijeniti dizajn ambalaže.