Ususret ljetu Ledo nas je razveselio novim Macho sladoledima koji privlače pažnju zanimljivim okusima, novim formatima i zaista modernim pakiranjima. Old-fashion i pomalo generički dizajn od sada je stvar prošlosti te je jedan od najsnažnijih Ledo brendova napokon dobio osvježenje kakvo zaslužuje. Uz to, novi članovi Macho obitelji postali su Macho Piña Colada i Macho Sandwich, a ujedno se vratila i toliko željena Macho bijela čokolada koju od sada možete probati u multipack pakiranju u kombinaciji s vječnim klasikom – Macho čokoladom.

Ledo je tako i ovoga puta oduševio sve svoje obožavatelje te klasične Macho okuse čokolade i vanilije predstavio u nikad urbanijem i mlađahnom dizajnu. Uz novi “look”, primarno mlađu publiku, zasigurno će oduševiti i drugačija kombinacija okusa koju donosi Macho Piña Colada te nikad viđeno izdanje Macha u formi sendviča. Sigurni smo da će ovi noviteti iz Leda vrlo brzo oduševiti sve ljubitelje Macho sladoleda i postati jedni od omiljenih ljetnih okusa u kojima mogu uživati i mladi, ali i svi oni koji se tako osjećaju.

“S novim Macho trendovima željeli smo se približiti mladima, ali i svim drugim generacijama omogućiti uživanje u ovim posebnim kombinacijama sladoleda. Željeli smo biti urbani, moderni i drugačiji. Stvorili smo nove, popularne okuse te naše, već dobro poznate i omiljene, sladolede učinili još primamljivijima. Vjerujemo da ovime nikoga nećemo ostaviti ravnodušnim te da ćemo dospjeti i do novih ljubitelja Macha kao jednog od naših najomiljenijih brendova”, izjavila je Sara Alvir, Product manager za Impulsni sladoled u Ledu.

Posebnost Macho Piña Colade na štapiću čini kombinacija sladoleda kokosa i ananasa s tekućim punjenjem od ananasa te preljevom od bijele čokolade i komadićima ananasa. Ovaj osvježavajući Macho sladoled zasigurno će biti jedan od favorita nadolazećeg ljeta te pružiti osvježenje na dosad neviđeni Macho način. Ne brinite, sladoled ne sadrži alkohol, ali će i najveće ljubitelje koktela zasigurno podsjetiti na omiljeno im ljetno piće.

Drugi je novitet iz Leda Macho Sandwich. Riječ je o klasičnom spoju sladoleda od vanilije koji je obogaćen preljevom i komadićima čokolade te komadićima keksa. Posebnu dozu uživanja pružiti će bogata obloga od kakao keksa te će prvi Macho u ovakvom formatu, s karameliziranim bademima u preljevu od čokolade, jednostavno oduševiti i najveće sladoljupce.

Ledo je Macho obitelj upotpunio i pakiranjem za cijelu ekipu. Macho sladoledi od čokolade i bijele čokolade od sada su dostupni u formi multipacka, što je još jedan iskorak brenda i to u područje take-home sladoleda. Macho multipack sadrži tri sladoleda na štapiću s okusom čokolade te još tri sladoleda na štapiću s okusom nikad zaboravljene bijele čokolade. Vjerujemo da će toliko tražena bijela čokolada iznimno razveseliti njezine ljubitelje koji su s nestrpljenjem čekali i kontinuirano tražili njezin povratak u Ledo asortiman.

Sve navedene novosti unutar brenda predstavljene su i novom komunikacijskom platformom koja nosi jaki slogan “Furaj svoju priču”. Ovom kampanjom Ledo želi poručiti da u omiljenim Macho sladoledima možeš uživati kad god, s kim god i gdje god ti to poželiš jer u tom trenutku, kako i sam spot kaže: “U vlastitom svemiru ti si super star i sam odlučuješ što te pokreće.”

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!