vegeta web stranica nova 777Ubrzo nakon što je iz Podravke stigao razigrani videospot za Vegetu, “Slobodno kuhaj”, pregledan više od 1.5 milijuna puta, Podravka je predstavila i novu, modernu i bogatu web stranicu svog najistaknutijeg brenda – Vegete.

Vegeta, najpoznatiji brend Podravke, predstavljen je na novoj, redizajniranoj web stranici na adresi www.vegeta.hr. Brend koji je prepoznatljiv diljem svijeta te nosi brojne nagrade za iznimnu kvalitetu, svojim se potrošačima predstavio kroz moderan, suvremen, razigran dizajn i koncept te se svojom izvedbom može mjeriti ne samo s hrvatskim, već i s najvećim uspješnim svjetskim brendovima.

MOOD FOOD: KULINARSKO ISKUSTVO PRILAGOĐENO SVAKOM KORISNIKU
Kako bi posjetiteljima pružili što kvalitetnije i osobnije iskustvo, napravljen je interaktivan sadržaj pod nazivom “Mood Food”. Riječ je o kreativnom i zabavnom nizu pitanja putem kojih posjetitelji mogu dobiti inspiraciju za jelo, pripremljeno s Vegetom. Za pripremu pitanja napravljeno je istraživanje tržišta te angažiran psiholog, rezultat čega su kvalitetne informacije i ciljana, usmjerena inspiracija, krojena prema željama i trenutnim osjećajima korisnika.

vEGETA - PLATFORME“Cilj Vegete je potaknuti inspiraciju, igranje i zabavan pristup kuhanju i provođenju vremena u kuhinji. Zato je i nova internetska stranica napravljena kao sveobuhvatna kulinarska platforma s novim, inovativnim konceptima, kao što je Mood Food.

Vegeta s novim webom i novim pristupom prati želje i potrebe mlađih potrošača”, rekla je Marinka Akrap, direktorica sektora Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

Vegeta webNova web stranica odiše prepoznatljivim vizualima i razigranom komunikacijom te poziva korisnike na interakciju i na moderan način priča jednu od najpoznatijih kulinarskih priča.

Stranica nudi detaljan pregled svih Vegeta proizvoda i njihovih karakteristika, a moderan prikaz daje fantastičan uvid u bogatu povijest omiljenog hrvatskog brenda. Na stranicama se mogu pronaći i videozapisi kultnog TV showa “Male tajne” s Oliverom Mlakarom i Stevom Karapandžom.

Sama web stranica prati sve trendove moderne digitalne komunikacije, obiluje tehničkim mogućnostima i u potpunosti je prilagođena za interakciju na svim vrstama uređaja – od stolnih računala do tableta i pametnih telefona. U jednakoj mjeri se obraća postojećim potrošačima te novoj, mlađoj publici, koja svoje vrijeme u kuhinji provodi na drugačiji način, čineći je mjestom zabave, druženja i otkrivanja novih recepata i jela.

Stranica je razvijena u suradnji s tvrtkom Nivas, s kojom Podravka ima niz uspješnih projekata, a dizajnirana je u duhu novog pozicioniranja Vegete te svojim zabavnim, interaktivnim i informativnim mogućnostima odlično odražava novu filozofiju “slobodno kuhaj”.