Pozitivan utjecaj na organizam kroz samo jednu šalicu čaja moguć je zahvaljujući novitetima u asortimanu Podravka čajeva. Podravka funkcionalni čajevi kombinacija su biljaka, začina i pravih čajeva koji zbog svojih odabranih sastojaka blagotvorno djeluju na tijelo i duh. Dolaze u četiri nova okusa, sastavljeni od isključivo prirodnih sastojaka, bez umjetnih aroma i drugih dodataka.

Podravka čaj Aktivnost će vas podići, aktivirati, stimulirati. On je izvor dodatne energije zahvaljujući kombinaciji tulsija i ginsenga. Zamijenite stres bezbrižnošću, a napetost mirom.

Uskladite se s prirodom zahvaljujući blagotvornom djelovanju kurkume i đumbira te mirisnim tonovima cimeta i rooibosa i uživajte u Podravka čaju Harmonija.

Priroda nas brani i čuva, posebno u zimskim periodima. A Podravka čaj Otpornost ima ono najbolje od prirode što štiti i kad ste najizloženiji vanjskim utjecajima. Tajna leži u ehinacei, kadulji, limunu i bazgi.

Blaga, smirujuća mješavina valerijane, matičnjaka i pasiflore nježno obara s nogu. Uz Podravka čaj San redovne brige i problemi ostaju dio dana, a noć čine mirnom, s kvalitetnim snom i odmorom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!