Dolcela biskvitAsortiman Dolcela mješavina za kolače upotpunjen je s dva nova proizvoda – Prhki kolačići i Biskvit fantazija.

“Prhki kolačići” su mješavina za jednostavnu pripremu prhkog tijesta. U mješavinu je potrebno dodati samo par osnovnih sastojaka (margarin, jaja) čija je količina istaknuta na prednjoj strani kutijice.

Nova Dolcelina mješavina može se koristiti kod pripreme različitih vrsta slastica (sitni kolačići, pite, tartovi i dr.), a ideje za maštovite recepte nalaze se na letku u kutijici.

Dolcela prhkiDolcela “Biskvit fantazija” mješavina je za jednostavniju pripremu biskvitnog tijesta. Dovoljno je mješavini dodati par osnovnih sastojaka (ulje, mlijeko, jaja) čija je količina istaknuta na prednjoj strani kutijice.

Koristi se kod pripreme različitih vrsta slastica (torte, kolači, rolade i sl.), a ideje za maštovite recepte mogu se pronaći na letku u kutijici.

Proizvodi se nalaze u prepoznatljivom Dolcela dizajnu u atraktivnoj crvenoj boji. Logističke informacije – Komercijalno pakiranje: Prhki kolačići 400 g; Biskvit fantazija 400 g; Komada u kartonu: 7; Kartona na paleti: 75, Redova na paleti: 5. Proizvođač: Podravka d.d. Ante Starčevića 32, Koprivnica. T: 0800 08 08. Web stranica