Plodine su u četvrtak, 20. kolovoza, otvorile supermarket u Žminju, na adresi Karlov vrt 2a. Vrijednom investicijom na ukupno 2.000 četvornih metara uređen je moderan i funkcionalan prodajni prostor s caffe barom za odmor nakon kupovine. Oprema zadovoljava najviše standarde i prati sve trendove u uređenju interijera, a sve kako bi se kupcima osiguralo vrhunsko iskustvo kupovine, izvijestili su iz ovog trgovačkog lanca.

I u ovom supermarketu, baš kao i u ostalima diljem Hrvatske, prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz širok asortiman poznatih domaćih i stranih proizvoda, te proizvoda robne marke Plodine. Odjel zelene tržnice svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća. U samoposlužnoj pekari svježi pekarski proizvodi dostupni su tijekom cijeloga dana, te zasebno pakirani kako bi se kupcima osigurala najveća razina higijene. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlile 40 djelatnika.

Na dan otvorenja svi su kupci mogli uživati u delicijama s tartufima i istarskom pivu, uz poštivanje i pridržavanje svih epidemioloških mjera. Kupce je zabavljao DJ Luca Montecchi, a podijeljeni su i prigodni poklon paketi.
U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene atraktivne akcije. Radno vrijeme Plodina Žminj je svaki dan od 7.00 do 22.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!