Kroz desetljeća uspješnog poslovnog razvoja, Tommy je razvijao i unapređivao ponudu artikala pod privatnim robnim markama. Krajem prošle godine u asortimanu je promovirao novi brend T!, s novim vizualnim identitetom i novim konceptom, a koji će zamijeniti neke od dosadašnjih privatnih marki te unaprijediti ukupnu ponudu Tommyja u tom segmentu.

Modernizacija vizualnog identiteta i ambalaže nije jedini cilj, jer želimo ovom promjenom dodatno unaprijediti ponudu i putem poboljšane kvalitete kako bismo dobili optimalan omjer cijene i kvalitete proizvoda, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

“U asortimanu privatnih marki je približno 500 artikala, pretežito u prehrambenim kategorijama, a asortiman će se dodatno proširivati i kvalitativno unapređivati. U konačnosti želimo da Tommyjev potrošač, konzumirajući proizvode pod našim privatnim robnim markama, dobije osjećaj dodatne vrijednosti i povjerenja u proizvode, a odabirom pouzdanih dobavljača i kontinuiranim nadzorom proizvodnih procesa i kvalitete jamčimo potpunu sigurnost i zdravstvenu ispravnost proizvoda robnih marki Tommyja.”

Većinu artikala pod privatnim markama za Tommy proizvode renomirani hrvatski proizvođači.

Poboljšanjem i unapređenjem ponude artikala privatnih robnih marki, Tommy prati aktualne tržišne trendove i svoju ponudu prilagođava kupcima, njihovim navikama i svakodnevnim potrebama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!