Kokos torta_foto3Ako ste ljubitelj slatkoga, nerijetko se nađete pred teškim izborom: torta ili sladoled. U ovim vrućim ljetnim mjesecima, sladoled se čini boljom opcijom, ali komad dobre torte jednostavno je neodoljiv.

Što onda izabrati? Ledo vam poručuje – oboje.

Kokos torta je ne samo dva u jednom – torta sa sladoledom i sladoled s tortom – ona je i jedinstvena slastica koja u ovim ljetnim mjesecima postaje prvi izbor brojnih ljubitelja deserta, jer objedinjuje sve vrline vrhunske torte i osvježavajućeg sladoleda.

Kako nastaje kokos torta? Recept je zapravo jednostavan: osnova su mekani biskviti između kojih se nalazi sloj neodoljivog kremastog sladoleda okusa kokosa i vafla.

Kokos torta foto 1Na sladoled potom ide preljev okusa badema koji je tu ne samo da poveže slojeve Kokos torte u kompaktnu cjelinu, nego i da dodatno obogati i upotpuni sklad okusa.

Kokos torta jedan je od noviteta kreiran za novu sladolednu sezonu koja je otvorena 30. svibnja proslavom novog praznika, SladoleDana u parku Maksimir.

Kao najveći regionalni proizvođač, Ledo je u novu sezonu ušao s 35 novih sladoleda, pa ih sada u svojoj ponudi ima čak 235.

U njima uživaju ljubitelji sladoleda ne samo na hrvatskom tržištu, nego i na 20-ak izvoznih tržišta diljem svijeta. Ledo Kokos tortu možete pronaći u svim većim prodavaonicama.