Formula novih uljnih losiona obogaćena je dragocjenim uljima i neodoljivim mirisima u četiri pažljivo odabrane varijante – za sva osjetila i raspoloženja

Nivea stručnjaci pažljivo su odabrali neodoljive arome cvijeta trešnje, ruže, vanilije i kakaa te ih spojili s dragocjenim uljima jojobe, argana, makadamije i badema u četiri raskošne kombinacije uljnih losiona – Nivea Cherry Blossom&Jojoba Oil, Nivea Rose&Argan Oil, Nivea Cocoa&Macadamia Oil i Nivea Vanilla&Almond Oil. Idealna kombinacija ulja i mirisa pruža dubinsku hidrataciju i pouzdanu njegu, brzo upijanje bez osjećaja ljepljivosti te čini kožu mekom, glatkom i blistavom.

S obzirom na blagotvorna svojstva ulja za kožu, idealan su saveznik za lijepu i njegovanu kožu. Ulje jojobe bogato je vitaminima i mineralima, sadrži prirodna hidratacijska svojstva i brzo se upija u kožu čineći je mekom. Ne masti kožu, stabilizira Ph i regulira nastanak sebuma. Arganovo ulje, poznatije i kao tekuće zlato zbog visokog udjela vitamina, minerala i nezasićenih masnih kiselina, pomaže u smanjivanju bora i strija, obnavlja hidro-lipidni sloj kože te potiče njezinu regeneraciju. Koža postaje zategnutija i meka na dodir.

Ulje makadamije prodire dubinsku u kožu, čini ju elastičnom i glatkom na dodir, a vitamini A i E pružaju koži dodatnu njegu. Brzo se upija, ne ostavlja masne tragove te potiče obnavljanje kože. Bademovo ulje bogato je vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama, ne začepljuje pore te je pogodno za svakodnevnu njegu suhe kože. Pruža intenzivnu hidrataciju čineći kožu mekom i podatnom.

Mirisi podižu raspoloženje, bude sva osjetila i podsjećaju na lijepe trenutke. Miris cvijeta trešnje svježim koktelom vibrirajućeg crvenog voća i note bergamota osvaja sva osjetila u uljnom losionu Cherry Blossom&Jojoba Oil. Gornja mirisna nota podsjeća na prekrasan proljetni dan voćnim, citrusnim i kremastim aromama. U srednjoj mirisnoj noti nalaze se nježna ruža i perunika. Sandalovina, bogata bušina (lat. Cistus, grm iz porodice ruža) i osebujne balzamične note nalaze se u donjoj mirisnoj noti. Ovaj bogati miris tipičan je miris prekrasnog proljetnog dana, podsjeća na svježi zrak, sunce koje grije kožu i cvijeće u cvatu. Svijet proljeća osjeća se i u mirisu ruže uljnog losiona Rose&Argan Oil. Srednja nota obogaćena je mirisima đurđice, karanfila, ylang ylanga i nježnog mošusa. Ova kombinacija cvjetnih, puderastih i drvenastih nijansa opušta tijelo i um stvarajući ugodan i senzualni trenutak.

Brzo upijajući uljni losion s mirisom trešnjinog cvijeta. Zahvaljujući hidratantnim sastojcima s dubinskim djelovanjem i ulju jojobe, novi uljni losion pruža dubinsku hidrataciju bez masnog osjećaja na koži. Suhu kožu čini glatkom i mekanom, a nježni miris ruže budi sva osjetila. Učinkovita 24-satna njega za optimalnu njegu i prekrasan blistav izgled kože. MPC (200 ml): 33,25 kn.

Nivea uljni losion Rose&Argan Oil
Brzo upijajući uljni losion s mirisom ruže. Zahvaljujući hidratantnim sastojcima s dubinskim djelovanjem i arganovom ulju, novi uljni losion pruža dubinsku hidrataciju bez masnog osjećaja na koži. Suhu kožu čini glatkom i mekanom, a nježni miris ruže budi sva osjetila. Učinkovita 24-satna njega za optimalnu njegu i prekrasan blistav izgled kože. MPC (200 ml): 33,25 kn.

Nivea uljni losion Cocoa&Macadamia Oil
Brzo upijajući uljni losion s mirisom kakaa. Zahvaljujući hidratantnim sastojcima s dubinskim djelovanjem i ulju makadamije, novi uljni losion pruža dubinsku hidrataciju bez masnog osjećaja na koži. Suhu kožu čini glatkom i mekanom, a nježni miris ruže budi sva osjetila. Učinkovita 24-satna njega za optimalnu njegu i prekrasan blistav izgled kože. MPC (200 ml): 33,25 kn.

Nivea uljni losion Vanilla&Almond Oil
Brzo upijajući uljni losion s vanilija. Zahvaljujući hidratantnim sastojcima s dubinskim djelovanjem i bademovom ulju, novi uljni losion pruža dubinsku hidrataciju bez masnog osjećaja na koži. Suhu kožu čini glatkom i mekanom, a nježni miris ruže budi sva osjetila. Učinkovita 24-satna njega za optimalnu njegu i prekrasan blistav izgled kože. MPC (200 ml): 33,25 kn.