Unutar segmenta proizvoda za njegu tijela Dove se nalazi među vodećim robnim markama na tržištu. Od proizvoda za njegu tijela ova Unileverova robna marka nudi kreme, mlijeko i losione za tijelo te kreme za ruke.

Svi Dove losioni, mlijeka i kreme za ruke sadrže novu tehnologiju pod nazivom Deep Care kompleks s hranjivim sastojcima koji prodiru duboko u površinski sloj kože te tako poboljšavaju ključne biološke procese kože kako bi ona očuvala svoju prirodnu hidratantnu barijeru i elastičnost.

Losioni i mlijeko za tijelo dolaze u ergonomski dizajniranim bočicama od 250 ili 400 ml, Dove Silk krema za tijelo u okrugloj posudici od 300 ml, dok se univerzalna Dove krema može naći u pakiranjima od 75, 150 ili 250 ml.

“Prilikom izrade inovativne ambalaže imalo se u vidu ne samo lakše rukovanje proizvodom, već i utjecaj na okoliš te je pakiranje lakše do 5% čime se, na globalnoj razini, reducira 70 tona plastike godišnje i smanjuje CO2 emisija, dok nova ambalaža nudi i odličnu vidljivost na polici, što svakako predstavlja prednost za trgovce”, poručuju iz Unilevera Hrvatska.

Pritom dodaju kako se Dove proizvodi distribuiraju u svim većim trgovačkim lancima te drogerijama na hrvatskom tržištu. Uz već postojeće Dove losione i mlijeko za tijelo, asortiman je upotpunjen i novim varijantama losiona za tijelo – Coconut Milk, Shea butter i Almond Cream, a tu su i nove Dove Purely Pampering varijante za vrhunsku njegu tijela, navode iz tvrtke.