Nivea Sun predstavila je Protect&Refresh Invisible osvježavajući sprej za sunčanje i Protect&Refresh Invisible Cooling sprej te inovativni Nivea Sun In-Shower after sun losion, a od ove sezone ponuda je proširena praktičnim džepnim pakiranjima proizvoda te Nivea Sun dječjim sprejevima u boji s dugotrajnom zaštitom i vodootpornom formulom.

Nivea Sun Protect&Refresh sprejevi
Inovativna formula Protect&Refresh sprejeva kombinira tri prednosti – zaštitu od sunca, osvježavajući efekt i svilenkasto meku kožu – u jednom proizvodu. Učinkovita zaštita od sunca i osvježavajući efekt na koži nezaobilazna su ljetna kombinacija.

Nivea Sun Protect&Refresh Invisible osvježavajući sprej za sunčanje  
Inovativni sprej za zaštitu od sunca pruža ugodan učinak hlađenja koji osvježava kožu i čini je svilenkasto mekom. Lako se nanosi: proziran, nemasni sprej brzo se upija i ne ostavlja bijele tragove na koži. Vodootporan. Preporučena maloprodajna cijena SPF 20, 30 (200 ml): 95,90 kn i 99,90 kn.

Nivea Sun Protect&Refresh Invisible Cooling sprej
Protect&Refresh osvježavajuća maglica ugodno hladi kožu i čini je svilenkasto mekom na dodir. Lako se nanosi: transparentni sprej se brzo upija i ne ostavlja bijele i masne tragove na koži. Sprej olakšava nanošenje iz svih kuteva te pruža ujednačen sloj zaštite od sunca. Pruža visoko učinkovitu UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i nije ga potrebno razmazivati. Preporučena maloprodajna cijena SPF 20,30 (200 ml): 95,90 kn i 99,90 kn.

Nivea Sun džepna pakiranja 
Pouzdana zaštita od sunca koju uvijek možete ponijeti sa sobom. Vrlo učinkovit UVA/UVB sustav filtera pruža neposrednu i dugotrajnu zaštitu od sunca, a hidratantna i njegujuća formula pomaže u smanjivanju rizika od alergija na sunce.

Nivea Sun losion za sunčanje u džepnom pakiranju
Njegujuća formula pruža dugotrajnu hidrataciju, pouzdano štiti od dugoročnih oštećenja kože, a vodootporna svojstva osiguravaju zaštitu čak i mokroj koži. Praktično džepno pakiranje pruža učinkovitu zaštitu od sunca gdje god krenuli. Preporučena maloprodajna cijena SPF 30 (50 ml): 27,90 kn.

Nivea Sun dječji losion za sunčanje u džepnom pakiranju
Posebno lagana formula pruža trenutačnu zaštitu od sunca, brzo se upija, ne lijepi se i jednostavna je za nanošenje. Vodootporna formula osigurava dugotrajnu zaštitu za osjetljivu dječju kožu. Preporučena maloprodajna cijena SPF 30 (50 ml): 27,90 kn.

Nivea Sun In-Shower after sun losion
Nakon uživanja u suncu potrebno je kožu dobro hidratizirati i njegovati. Novi proizvod unutar inovativne In-Shower linije trenutno hidratizira kožu osvježavajućom formulom s morskim mineralima i krastavcima – idealno za kožu okupanu i isušenu suncem.

Osvježavajuća formula s morskim mineralima i krastavcima nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno pod tušem. Hidratantni zaštitni sloj ostaje na koži čak i nakon brisanja ručnikom, a osvježavajuća formula pruža osjećaj neodoljivo meke kože. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 53,90 kn.

Nivea Sun dječji sprej u boji
Posebna emulzija blago tirkizne boje prilagođena nježnoj dječjoj koži pruža trenutačnu i dugotrajnu zaštitu od sunca za bezbrižno dječje uživanje u ljetnim radostima.

Nivea Sun dječji sprej za sunčanje u boji
Lagana tekstura omogućava jednostavno nanošenje, a vodootporna formula dodatno je pojačana kako se emulzija ne bi isprala za vrijeme dječje igre u moru ili bazenu. Visoko učinkoviti UVA/UVB sustav zaštite garantira trenutačnu zaštitu te štiti kožu od opekotina i dugotrajnog oštećenja. Preporučena maloprodajna cijena SPF 30 i 50+ (200 ml): 99,90 kn i 112,90 kn.