coppertone-gratis-lezaljka-akcija-srpanj-2012-largePotražite letak za gratis ležaljku pozicioniran na polici kozmetike za sunce te uz izabrana dva Coppertone proizvoda predočite ga na blagajnama dm-a i preuzmite svoju ležaljku za plažu. Akcija traje od 16. do 31. srpnja, odnosno do isteka zaliha gratis proizvoda.

Treba li Vaša koža potpunu zaštitu od sunca ili želite prekrasnu preplanulu put, Coppertone ima proizvode koji će vam to omogućiti: Coppertone Tropical Blend ulje za tamnjenje ZF 2 Kokos 200 ml, Coppertone Tropical Blend Kokos ZF 6 Suho Ulje 200 ml i Coppertone Tropical Blend Losion za tamnjenje ZF 10 Aloe Vera 200 ml.

Coppertone Tropical Blend posebno je formulirana linija za satenski meku kožu i blistavi ten dok ostavlja zaigrani ljetni miris na vašoj koži. Linija se temelji na ekskluzivnim i odabranim sastojcima, koji daju koži duboku, intenzivnu i prirodnu boju od prvih nanošenja.

Sastojci kao kokos, kakao maslac, aloe vera, vitamin E i drugi aktivni sastojci vlaže kožu i pomažu spriječiti ljuštenje i perutanje kože. Jedinstveni spoj ovlaživača i biljnih ekstrakata drži kožu nježnom i glatkom i omogućuje vam otkriti prekrasnu luksuznu boju u kratkom vremenu. Coppertone Tropical Blend dermatološki su ispitani i hidratantni proizvodi.

Coppertone losion nakon sunčanja 200 ml intenzivno će hidratizirati osunčanu kožu 24 sata, održavajući je glatkom i sjajnom. Osnovne hranjive tvari, poput suncokretovog ulja, vitamina E, hialuronske kiseline i Omega 6, pomoći će regenerirati lipide, poboljšati izgled kože nakon dugotrajnog izlaganja suncu, ujedno pomažući obnoviti i poboljšati kvalitetu kože. Ovaj losion pruža ekstremnu hidrataciju, povećava elastičnost kože, smiruje kožu i ne sadrži parabene, silikone niti alkohol. Dermatološki je testiran.

Coppertone losion za bebe ZF 50+ 200 ml, koji osigurava vrlo visoku zaštita od sunca, posebno je razvijen za jaku zaštitu nježne kože beba od štetnih UVA i UVB zraka. Coppertone Baby izvrstan je način zaštite bebe čija koža treba povećanu zaštitu. Posebno kombinirani ovlaživači čine bebinu kožu nježnom i njegovanom. Proizvod je vrlo vodootporan, hipoalergen, bez alkohola, dermatološki testiran, testiran od strane pedijatara.

Coppertone losion za djecu ZF 30 200 ml nudi visoku zaštitu od sunca te je posebno razvijen za zaštitu nježne dječje kože. Široki UVA i UVB spektar zaštite štiti kožu od štetnih sunčevih zraka. Idealan je za djecu koja obožavaju vodu. Vrlo vodootporan, hipoalergen, bez alkohola, dermatološki testiran.

Promotivni letak pogledajte ovdje.

PROMO