lemon_juiceLimunov sok oduvijek je bio izvor zdravlja za cijeli organizam, svojevrsni sinonim za pojačanu upotrebu uvijek korisnog C vitamina.

Ovaj Lidlov izrazito prirodni limunov sok odlikuje se čak sa 100% koncentratom limuna. Idealan je za brzu i efikasnu pripremu osvježavajuće limunade ili kao dodatak čajevima.

Također, ovaj nadasve zdravi napitak istovremeno djeluje kao antiseptik, a možete ga koristiti u vrlo širokom rasponu namjena – od usavršavanja umijeća kuhanja do poboljšanja vašeg osobnog fizičkog zdravlja.

Naime, između mnogih pozitivnih svojstava, limunov sok usporava i blokira sintezu kolesterola u krvi, smanjuje razinu celulita, pogodan je za uspješno održavanje normalne tjelesne težine, a citronska (limunova) kiselina povoljno djeluje na rad probavnih enzima.

Manje je poznato da se konzumacijom izvornog limunovog soka, uz općenito smanjenje osjećaja umora, mogu uspješno liječiti razne vrste cista i tumora, što nam govore najnovija istraživanja stručnjaka za nutricionizam pri Institutu za zdravlje u Baltimoreu (SAD). Limunov sok, robne marke Vitafit, od sada je dostupan na hrvatskom tržištu i to u trgovačkom lancu Lidl po iznimno povoljnoj cijeni.