ntl-otvaranje-luckoDruštvo Narodni trgovački lanac d.o.o otvorilo je novi prodajni prostor od 1.000 m2 i s više od 15.000 različitih artikala na području grada Zagreba, u Lučkom.

Otvaranju su prisustvovali direktor društva Narodni trgovački lanac d.o.o. Martin Evačić i potpredsjednik vijeća gradske četvrti Novi Zagreb Jadranko Baturić.

Martin Evačić je pozvao okupljene građane Lučkog da iskoriste pogodnosti asortimana koji uključuje više od 15.000 različitih artikala, te da u ovo predblagdansko vrijeme isprobaju odlične akcije koje je NTL pripremio.

“Želio bih naglasiti da je specifičnost Narodnog trgovačkog lanca pretežita suradnja s hrvatskim proizvođačima čiji su brandovi na policama naših prodajnih mjesta zastupljeni u najvećoj mjeri, više od 70%“ rekao je Evačić.

ntl-otvaranje-luckoNovi prodajni prostor blagoslovio je i župnik župe sv. Ivan Nepomuk, a sam prostor proglašen je otvorenim simboličnim puštanjem NTL crvenih balona punjenih helijem.

Svi prisutni kupci i gosti pozvani su da ovo prodajno mjesto uvaže kao mjesto svojih stalnih, dnevnih i tjednih kupovina, a društvo Narodni trgovački lanac potrudit će se osigurati kupcima najbolju ponudu i najniže cijene.