Odabrani finalisti Franckovog natječaja “Tigrov ples”

Za 24 finalista otvoreno je online glasanje na posebno kreiranom Fora YouTube kanalu u razdoblju od 22. svibnja do 5. lipnja

Franckov natječaj “Tigrov ples” potaknuo je na ples i tjelesnu aktivnost više od 2000 djece iz dječjih vrtića i osnovnih škola diljem Hrvatske koji su poslali 168 snimaka plesa.

Ocjenjivački odbor imao je težak zadatak odabrati 24 finalista – po 12 snimki u svakoj kategoriji, vrtićkoj i osnovnoškolskoj – koji ulaze u drugi krug natjecanja koje uključuje online glasanje na posebno kreiranom Fora YouTube kanalu.

Iako je odabir bio težak, ocjenjivački odbor – koji se sastojao od Larise Ott Filipović iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Roberta Schuberta, profesionalnog plesača iz Hrvatskog športskog plesnog saveza te Maje Mikulić, brand managerice tvrtke Franck d.d. – marljivo je i savjesno obavio svoj zadatak.

Podršku žiriju pružila je i mlada glazbenica Ivana Radovniković koja je posjetom školama tijekom trajanja natječaja dodatno poticala djecu na sudjelovanje u “Tigrovom plesu”.

Online glasanje za 24 finalista natječaja otvoreno je u razdoblju od 22. svibnja do 5. lipnja. Snimke koje sakupe najveći broj likeova, osvojit će vrijedne novčane nagrade.

Dodjeljuju se četiri glavne nagrade, po dvije iz svake kategorije – vrtićke i školske: po dvije prve nagrade u iznosu od 15.000 kn te po dvije druge nagrade u iznosu od 5.000 kn. Preostalih 20 snimaka iz užeg izbora osvaja utješne nagrade.

Natječajem “Tigrov ples” želi se ukazati na važnost plesa i tjelesne aktivnosti u korelaciji sa stvaranjem zdravih prehrambenih navika. Djeca su zajedno sa svojim odgajateljima, odnosno učiteljima imala zadatak osmisliti koreografiju na zadanu instrumentalnu glazbu, čime se dodatno potiče kreativnost.

Natječaj je vezan uz zabavnog tigra Fogara, zaštitnu maskotu Fora čaja, noviteta iz tvrtke Franck koji je već pridobio djecu finim okusom, veselom pjesmom kao i plesnim koracima simpatičnog Fogara.

A nakon plesa, važno je popiti dovoljno tekućine – Fora čaj stoga predstavlja pravo rješenje. Fora čajevi finog su okusa i mirisa bez dodanog šećera i mogu se ispijati topli i hladni, što ih čini prikladnima za svako doba dana bez obzira na godišnje doba te su idealna zamjena za sokove koji uglavnom sadrže velike količine dodanih šećera i umjetnih pojačivača okusa, ističu iz Francka.

Prethodni članakIločki podrumi osvojili srebrnu medalju za Traminac Premium na Decanteru
Sljedeći članakJamnica isplaćuje 1580 kuna dividende