Naš ponajbolji mađioničar Luka Vidović i australski cirkuski performer Jack Flash brojnim su neponovljivim trikovima animirali zaposlenike i goste splitskih kafića Mignon i Paradiso nedaleko gradske rive

Kampanja Orangine “Okreni stvari naglavačke” koja je svojim nezaboravnim i otkačenim tulumima već dobro protresla radišne građane u Zagrebu i Rijeci, završila je duhovitim performansom u Splitu.

Orangina je zaposlenicima dvaju splitskih kafića, Mignon i Paradiso, nedaleko gradske rive u Marmontovoj ulici, ali i njihovim brojnim gostima, protresla dnevnu rutinu i priredila zaista nezaboravan kraj radnog tjedna.

Naš ponajbolji mađioničar Luka Vidović i australski cirkuski performer Jack Flash brojnim su neponovljivim trikovima animirali sve okupljene, a za odličnu glazbenu kulisu bile su zadužene maskote za DJ pultom. Uz čudnovate torte koje su se dijelile i Oranginu koja je tekla u potocima u uzavrelom Splitu, zabava za sve bila je zagarantirana.

Performansom u Splitu završila je vesela kampanja Orangine “Okreni stvari naglavačke” koja je duhovitim i inspirativnim trenucima uljepšala radne dane brojnih naših radišnih građana.

Da podsjetimo, Orangina je u kampanji “Okreni stvari naglavačke” dobro protresla zaposlenike zagrebačkog VMD-a, poslovne zgrade u samom poslovnom centru Zagreba, kojima je na terasi na krovu zgrade priuštila koncert Kočanog orkestra, zatim je u Rijeci zaposlenike Plodina i njihove goste oduševila marijači bendom Los Caballeros. U Splitu je dobitna kombinacija za zabavu bila mađioničarsko – cirkuska točka uz glasnu glazbenu pratnju.