Prvi dobitnici Orangina protresa, nakon tjedana dana trajanja kampanje “Okreni stvari naglavačke” i brojnih pristiglih prijava zaposlenika koji žele dobro protresti svoju dnevnu poslovnu rutinu, zaposlenici su VMD-a, poslovnog centra na križanju Vukovarske i Radničke ulice, u samom poslovnom centru Zagreba.

Orangina je okrenula stvari naglavačke ne samo u uredima VMD-a već je dobro protresla cijelu zgradu – ludim tulumom na krovu terase, na 9. katu poslovne zgrade VMD-a.

Otkačeni ritmovi glasnog Kočanog orkestra rasplesali su zaposlenike VMD-a, ali i njihove kolege iz drugih tvrtki koji su se na kraju radnog vremena našli na terasi zajedničkog kafića.

Uz zvukove najpopularnijeg romskog orkestra i okus sjajnog romskog variva koje se krčkalo na terasi, a s pogledom na čitav grad, Orangina im je priuštila nezaboravan kraj napornog radnog tjedna.

Kampanja Orangine “Okreni stvari naglavačke” koja želi duhovitim i inspirativnim trenucima uljepšati radne dane naših radišnih građana ide dalje i već će ovaj petak na temelju prijava, a u tvrtki koju izabere, napraviti novi otkačeni tulum.

Marljivi građani Hrvatske imaju još priliku u naredna dva tjedna prijaviti svoju tvrtku Orangini i na svoje radno mjesto privući najzabavnije marijače, najglasnije romske sastave, nezaboravne mađioničare i povrh toga dodatna luda iznenađenja. Orangina je spremna preuzeti stvari u svoje ruke i napraviti ludi tulum za pamćenje, kakav su upravo priuštili zaposlenicima VMD-a.

Za više informacija o kampanji “Okreni stvari naglavačke” posjetite www.orangina.hr.