Marijači bend Los Caballeros u riječkom Zapadnom trgovačkom centru protresao je zaposlenike Plodina i ugodno iznenadio njihove posjetitelje

Nakon što je Orangina tulumom s Kočanim orkestrom prije dva tjedna dobro protresla zaposlenike VMD-a u zagrebačkom “city-ju”, Orangina protres je posjetio Rijeku.

U drugom tjednu trajanja kampanje “Okreni stvari naglavačke” i nebrojenih prijava zaposlenika iz čitave Hrvatske koji žele protresti dnevnu poslovnu rutinu, Orangina je posjetila zaposlenike trgovačkog centra Plodine u Zapadnom trgovačkom centru i priredila im nezaboravan kraj radnog tjedna.

Orangina je okrenula stvari naglavačke i zaposlenicima i ugodno iznenađenim posjetiteljima riječkog trgovačkog centra. Otkačene maskote za DJ pultom zagrijale su atmosferu taman do dolaska popularnog marijači benda Los Caballeros koji je rasplesao sve prisutne. Uz ukusnu meksičku hranu koja se pripremala između polica s namirnicama i mnoštvo Orangine za okrjepu, zabava je bila zajamčena.

Kampanja Orangine “Okreni stvari naglavačke” koja želi duhovitim i inspirativnim trenucima uljepšati radne dane naših radišnih građana ide dalje i već će ovaj petak na temelju prijava, a u tvrtki koju izabere, napraviti novi otkačeni tulum.

No, marljivi građani Hrvatske imaju još samo jednu priliku da na svoje radno mjesto privuku najzabavnije marijače, najglasnije romske sastave, nezaboravne mađioničare i povrh toga dodatna luda iznenađenja – kampanja “Okreni stvari naglavačke” traje još tjedan dana što znači da će biti organiziran još samo jedan Orangina protres. Prijavite stoga što prije svoju tvrtku Orangini koja je spremna preuzeti stvari u svoje ruke i napraviti ludi tulum za pamćenje, kakav su upravo priuštili u riječkim Plodinama.