Silvio Marić u svojoj trenerskoj premijeri porazio Roberta Prosinečkog rezultatom 4:1

Uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu Robert Prosinečki i Silvio Marić odmjerili su svoje trenerske vještine u Gilletteovoj kampanji “11 brijača”.

Stadion Hrvatskog dragovoljca u nedjelju je bio poprište borbe momčadi nogometnih legendi Roberta Prosinečkog i Silvija Marića. Upravo ovi slavni igrači do pobjede su pokušali odvesti 40 dobitnika Gilletteove nagradne igre 11 BRIJAČA.

Tijekom tri dana obožavateljima slavnih britvica prenosili su znanje o nogometu, otkrivali tajne najvažnije sporedne stvari na svijetu i ohrabrivali ih na pobjedu.

U natjecateljskom dijelu ogleda 11 BRIJAČA slavio je Silvio Marić. Slavnom nogometašu to je bio trenerski debi:

“Iznimno sam ponosan na Gilletteovih 11 brijača. Pokazali su da je uz ustrajnost i čelični karakter svaki cilj ostvariv. Sigurno su se i brzo kretali po nogometnom terenu baš kao što Gilletteova oštrica lako i spretno klizi po koži lica. Tijekom tri dana dobro smo se upoznali, uskladili na nogometnom travnjaku i osmislili strategije napada. Posebno sam zadovoljan što je moja momčad svladala izabranike slavnog Roberta Prosinečkog koji je i u porazu velik, iako ne voli gubiti”, izjavio je Marić.

Unatoč želji za pobjedom, sreća jučer nije bila na strani Roberta Prosinečkog i njegovih 11 brijača:

“Sunce je bilo jako a temperature nemilosrdne. Moji su igrači stvarno bili nabrijani, do posljednje su se sekunde borili kao lavovi i ostavili su srce na travnjaku. Smatram da su bili iste ako ne i bolje kvalitete od momčadi Silvia Marića, no sreća je ovoga puta bila na strani protivnika. Zahvaljujem Gilletteu kao lideru među proizvodima za brijanje koji nas je okupio i suočio naše čelične karaktere”, poručio je Prosinečki.

U Gilletteovoj nagradnoj igri “11 brijača” mogle su sudjelovati sve punoljetne muške fizičke osobe, hrvatski državljani sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj koji su ispunjavali uvjete igre istaknute na prodajnim mjestima. Za 40 dobitnika organizirana su tri nezaboravna dana u Zagrebu, sportska oprema, nogometni trening i završna utakmica pod vodstvom trenera Roberta Prosinečkog i Silvija Marića.

Brijači Gillette odlikuju se najtanjim oštricama za lakoću klizanja brijača i posebno su dizajnirani kako bi pružili jedinstveno iskustvo brijanja, ostavljajući kožu umirenom, njegovanom i osvježenom. Tu su i presvlaka koja smanjuje trenje i olakšava klizanje brijača, unaprijeđeni precizni trimer, lubrikantna trakicom s mineralnim uljem, prilagođena drška za bolju kontrolu te inovativni mikročešljić koji pomaže usmjeriti i kratke dlačice prema oštricama. Brijači Gillette dostupni su u klasičnoj i baterijskoj varijanti.