Nogometna ludnica kreće uskoro, a najveći san svih Hrvata trenutno je otputovati u Brazil pa vam zato postavljamo nagradno pitanje – Imate PIK na Brazil?

PIK Vrbovec će za sve svoje vjerne potrošače organizirati nagradnu igru u trajanju od 15. ožujka do 15. svibnja u kojoj će najsretnije nagraditi s čak tri putovanja za dvije osobe u Brazil i 10.000 kn na potrošačkoj kartici za džeparac, kao i s pet Play station 4 konzole, 20 dresova i 50 PIK poklon paketa.

Što trebate učiniti? Pošaljite SMS-om broj računa koji sadrži PIK-ove proizvode u iznosu od najmanje 49,90 kuna, ime i prezime i adresu na 60221 i pričekajte izvlačenje krajem mjeseca svibnja te možda baš vi postanete sretnik koji će dobiti priliku otputovati u zemlju sambe i nogometa.

“Samo je jedno u životu vrijedno“, a to je trenutno odlazak u Brazil – ipak je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu u kojoj će ovo ljeto ljubitelji nogometa svih generacija uživati iza malih ekrana, a oni najsretniji otputovat će zajedno s vatrenim dečkima – Srnom, Olićem, Ćorlukom i drugima – u Brazil.

Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri, iznenadite prijatelje, bolju polovicu, ali i sebe nezaboravnim putovanjem u Brazil te drugim vrijednim nagradama iz bogatog fonda i uživajte u delicijama s potpisom PIK-a, pozivaju iz tvrtke.

Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na www.pik-vrbovec.hr.