Trgovački lanac Tommy otvorio je renovirani maximarket u Rijeci na adresi Trg Ivana Koblera 1, u sklopu robne kuće Korzo. “Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, jednako kupcima i našim zaposlenicima”, priopćili su iz Tommyja.

Tommy maximarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, omogućili još bolji doživljaj kupovine. Pored obnovljenog interijera, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Ponudu karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, delikatesa i pekarstva s dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih proizvođača.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u maximarketu su instalirane i četiri brze samonaplatne blagajne.

U maximarketu je također moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže instaliranjem sustava za prihvat najnovije generacije čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, zaključuje se u priopćenju ovog trgovačkog lanca.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!