Stjepan Kovač, gradonačelnik Čakovca i Marijana Jurenec, voditeljica trgovine

Trgovački lanac Lidl otvorio je drugu trgovinu u Čakovcu čime se Lidlova prodajna mreža u Hrvatskoj povećala na 96 prodajnih mjesta. Trgovina je napravljena prema novom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 139), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost te atraktivan izgled. U novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete, priopćeno je iz kompanije.

Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi kupcima omogućio još ugodniju kupovinu. Veća prodajna površina i prostranija parkirna mjesta olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, a nove, moderne Lidlove trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost.

Drugu Lidlovu trgovinu u Čakovcu otvorio je gradonačelnik Stjepan Kovač uz pomoć voditeljice trgovine Marijane Jurenec, a povodom otvorenja trgovački lanac je za izgradnju dječjeg igrališta u ulici Dobriše Cesarića donirao 20.000 kuna. Brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorene trgovine, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, bombone, kavu i balone za najmlađe.

Kupci će u novoj trgovini imati priliku uživati u posebnim popustima – odabrani pekarski proizvodi jeftiniji su 30 posto, paket Perlenbacher svijetlog piva može se uz kupon iz kataloga kupiti po 35 posto nižoj cijeni, a tu su i brojne druge posebne ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.