Parni Valjak i dm u akciji “Hrvatska volontira”

hrvatska-volontira-parni-valjak-i-marinka-akrapJesensku turneju Parnog Valjka dm dovodi u Split, Zagreb, Zadar, Pulu, Rijeku i Osijek

“Vjeruj, tu sam čovjek!”, poruka je istoimene dm-ove kampanje u sklopu koje je dm podržao najveću do sada volontersku inicijativu u Hrvatskoj, organiziranu od strane Hrvatske mreže volonterskih centara. Inicijativa “Hrvatska volontira” organizira se povodom obilježavanja 2011., europske godine volontiranja i Međunarodnog dana mira.

Europsku godinu volontiranja u dm-u je obilježila i proslava 15 godina postojanja u Hrvatskoj, a danas više od 300 dm-ovih zaposlenika sudjeluje u volonterskim aktivnostima na različitim projektima.

“Inicijativa ‘Hrvatska volontira’ u jednome će danu okupiti najveći broj volontera diljem Hrvatske, pa će tako Zagreb, Split, Rijeka i Osijek, danas biti poprište širenja dobre volje, unapređivanja civilne kulture i društvene povezanosti”, ističu iz dm-a.

Veliku podršku Hrvatskoj mreži volonterskih centara pružit će i članovi legendarnog benda Parni valjak koji će, jesenskom turnejom “Vjeruj, tu sam čovjek”, svojim obožavateljima pružiti nezaboravne koncerte, a sve u misiji poticanja što većeg broja građana na volontiranje i pokretanje pozitivnih promjena u svojoj zajednici.

Turneja će tijekom studenog gostovati u čak šest hrvatskih gradova, a sve fanove Parnog valjka i dm-a posebno je obradovala Facebook kampanja u kojoj su na dm-ovoj stranici, tijekom rujna, mogli podijeliti svoje filmiće u kojima pjevaju hitove Parnog Valjka.

Deset najtalentiranijih i najmaštovitijih Facebook izvođača, po odabiru žirija Parnog Valjka, danas su sudjelovali u snimanju spota za hit “Vjeruj, tu sam čovjek”, u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Također, korisnike dm active Beauty kartica razveselit će mogućnost da u bilo kojem dm-u mogu  zamijeniti 100 bodova za kupon s kojim na svim prodajnim mjestima eventima mogu preuzeti ulaznicu za koncert Parnog valjka.

Velika novost, koju je na konferenciji za medije predstavio bend, je mogućnost besplatnog skidanja novog albuma sa službene web stranice Parnog valjka. Naime Parni valjak daruje sve posjetitelje svojih koncerata albumom “Stvarno nestvarno”, a sve što treba napraviti je upisati kod s ulaznice za jedan od koncerata najavljene turneje na www.parni-valjak.net.

Ovom kampanjom lanac drogerija dm želi dati svoj doprinos zajednici u kojoj živi i radi, kako bi planiranim aktivnostima potaknuo što veći broj građana na volontiranje, ističe se u priopćenju.

“Svi dm-ovi zaposlenici ove su godine dobili na raspolaganje jedan slobodan dan koji su mogli provesti volontirajući na odabranom projektu, a današnjoj manifestaciji ‘Hrvatska volontira’ pridružit će se više od 300 dm-ovih zaposlenika i time ostvariti plan o 15.000 dm-ovih radnih sati doniranih zajednici”, istaknula je Marinka Akrap, članica Uprave dm-a.

Prethodni članakKonzum ponovno pokreće projekt “Vratimo djecu na igrališta”
Sljedeći članakdm i Parni valjak predstavljaju akciju “Hrvatska volontira”