The Frajle2U ponedjeljak, 21. prosinca, članice novosadskog benda The Frajle preuzele su uloge blagajnica dm-a kako bi promovirale novi album “B strana ljubavi” čijom kupnjom građani  doniraju 15 kuna Udruzi SVE za NJU. U prvih mjesec dana, građani su kupnjom albuma B strana ljubavi Udruzi donirali u prosjeku 500 kuna dnevno.

“S Udrugom SVE za NJU dm surađuje od 2008. godine. Ponosni smo što smo sudjelovali u otvaranju Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i što dm već osam godina doprinosi razvoju Udruge i ostvarenju njenih ciljeva. Udruzi smo i ove godine rado na raspolaganje stavili prodavaonice dm-a u 60 gradova. Pozivam sve građanke i građane da kupnjom albuma u dm prodavaonicama izravno podrže rad Udruge SVE za NJU”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Kupnjom albuma B strana ljubavi  u prodavaonicama dm-a, građani doniraju 15 kuna i tako pomažu rad Udruge žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU. Udruga je osnovana 2008. godine  kao  dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja  informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka, kao i njihovim obiteljima.

The Frajle u dm-u2Kako bi potaknule građane da podrže rad Udruge SVE za NJU, Nevena, Jelena, Marija i Nataša u raspjevanom su ritmu privremeno zamijenile prodavačice dm-a na blagajnama. Svojim novim albumom B strana ljubavi, koji donosi pjesme na španjolskom i francuskom jeziku, grupa The Frajle želi pozitivnu energiju svojih pjesama usmjeriti prema članovima Udruge SVE za NJU.

Snagu svoje glazbe članice grupe The Frajle i prošle su godine usmjerile u dobrotvorne svrhe. U sklopu prošlogodišnje suradnje dm-a i The Frajli prodajom njihovog albuma “Meni trebaš ti”, prikupljeno je 88.260,00 kuna za financiranje rada Centra za psihološku podršku ženama oboljelim od raka koji djeluje u sklopu Udruge SVE za NJU!