U obitelji Varžak tradicija pčelarstva traje od 1978. godine, a na tržištu su sa svojim mednim proizvodima prisutni već 16 godina.

varzak-m-med-midiU ponudi imaju sve kontinentalne vrste meda – lipu, kesten, bagrem, medljikovac i cvjetni med, pakirane u staklenu ambalažu od 250, 450 i 900 grama.

U asortimanu tvrtke Varžak M nalazi se i linija proizvoda Suho voće u medu (orah, badem, lješnjak), linija Zlatno saće – med u saću i bagrem sa saćem te med za ugostiteljstvo u pakiranju od 15 i 20 grama.

Svi medovi Varžak su hrvatskog porijekla,a kvalitetu su potvrdile brojne nagrade.

Proizvodi tvrtke Varžak M prisutni su na području cijele Hrvatske, kako u trgovačkim lancima Mercator, Spar, Kaufland i Konzum, tako i u farmaciji, konditorskoj industriji i pekarstvu.

U suradnji sa svojim poslovnim partnerima organiziraju stalne promotivne akcije u sklopu kojih kupcima nude povoljnije cijene za određene proizvode.

“Trenutno na tržištu ima dovoljno meda za hrvatske potrebe i cijene su stabilne tako da do kraja godine ne očekujemo promjene na tržištu meda”, ističu u tvrtki Varžak M.