Vinkovačka tvrtka Pekar, specijalizirana za proizvodnju smrznutih i pakiranih proizvoda u velikim serijama uz proizvodnju svježih pekarskih proizvoda, nudi u svom uspješnom poslovanju i proizvodnju privatnih marki.
Privatne robne marke na hrvatskom se tržištu sve više percipiraju kao gotovo ili u potpunosti jednako kvalitetnima kao proizvođačke marke, ali cjenovno puno prihvatljivijima. Također, popularne su i Premium kategorije privatnih robnih marki provjerenih sastojaka i proizvoda, ali i inovativnijeg dizajna, koje mogu parirati i najuspješnijim inozemnim proizvođačima. Trenutno se somuni i krušne mrvice najviše proizvode u obliku privatne robne marke za cijeli niz inozemnih i domaćih trgovaca.

Tvrtka Pekar d.o.o. nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji veliki naglasak stavlja na trendove, kvalitetu i izvrsnost tako da su svi proizvodi označeni s Clean Label oznakom (ne sadrže e-brojeve) i Halal certifikatom, dok sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje IFS certifikat. Neki od najuspješnijih proizvoda iz bogatog asortimana su somun lepinja, somun sendvič, burek, domaći slanac, hambi pecivo, buffet peciva i krušne mrvice, a nedavno su predstavljeni i novi članovi asortimana: focaccia i hot dog pecivo.

Uvijek spremni za nove izazove, djelatnici tvrtke Pekar spremno će provjeriti i vaše prijedloge proizvoda po mjeri. Ako vam je želja proširiti asortiman vaše privatne marke kvalitetnim i ukusnim proizvodima, Pekar je tu za vas! Sa srcem od 1989. godine!