Stiglo nam je i najdraže doba godine, vrijeme kada možemo u svojim dvorištima, na terasama i vikendicama pripremiti roštilj i postati prvoklasni grill majstori. Biranje namirnica i priprema hrane u toj se prigodi pretvara u pravi mali ritual. Svaki sastojak se pažljivo bira, a uz odličan okus sve važniji postaju i kvaliteta i sastav proizvoda.

Uz meso i povrće, prave zvijezde roštilja su somuni. Oni vinkovačke tvrtke Pekar se vrlo jednostavno pripremaju i uspješno zadržavaju vrhunsku kvalitetu usprkos smrzavanju, bilo da se radi o postojanom okusu ili izuzetno dugotrajnoj svježini. Iako su proizvodi smrznuti, nije potrebna nikakva dodatna priprema već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od oko 45 minuta.

Uz dosadašnje somune dostupne u težini od 80, 100, 150 i 200 g, somun sendvič i somun tartarugu, od ove godine asortiman somuna je obogaćen i novim okusima: zelene masline, crne masline, BBQ i somun s povrćem i sjemenkama. A ususret toplijim danima predstavljen je i najnoviji član somuna – lepinja roštilj.

Karakteristikama i okusom jednaka je somunu, ali zgodnija za manipulaciju i konzumaciju te otpornija za rukovanje na roštilju. Izuzetno mekana i elastična te u idealnoj mjeri rupičasta i prozračna, ova će lepinja obogatiti bilo koju pljeskavicu, ćevape ili sočan odrezak.

U Pekaru nam je važno praćenje potreba potrošača u skladu s čime se konstantno razvijaju i novi proizvodi. Tako će sve ljubitelje roštilja obradovati vijest o još jednom novitetu koji uskoro stiže, popularnom hambi pecivu.

Tvrtka Pekar d.o.o. nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji veliki naglasak stavlja na trendove, kvalitetu i izvrsnost tako da su gotovo svi proizvodi označeni s Clean Label oznakom (ne sadrže e-brojeve), a Halal certifikat koji jamči kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i jasno porijeklo sastojaka posjeduju svi proizvodi. Također, očuvanje okoliša postaje imperativ u poslovanju pa tako svi somuni i ostali proizvodi ne sadrže palmino ulje, a sama tvrtka Pekar d.o.o. posjeduje i IFS certifikat.

Proizvodi se u prilagođenim pakiranjima za cijeli HoReCa sektor distribuiraju širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!