Vinkovačka tvrtka Pekar nagrađuje svoje vjerne kupce pekarskih proizvoda u trgovinama Boso i NTL.

Sve što je potrebno za sudjelovanje u nagradnoj igri jest kupiti bilo koji Pekarov proizvod u minimalnoj vrijednosti 1 euro, bilo da je to slanac, mekan i prozračan somun, sočan burek ili drugo omiljeno pecivo te kruh.

Sve sudionike nagradne igre očekuju brojne nagrade kao što su odmor za dvoje tjedan dana u Bibinju, novčani bonovi u vrijednosti 300,00 kuna koji se mogu iskoristiti u Boso i NTL trgovinama, poklon paketi Pekar, a najsretnije očekuje i glavna nagrada: četiri putovanja u Salzburg za dvije osobe!

U organizaciji nagradnog putovanja u Salzburg uz Pekara sudjelovao je i dugogodišnji partner, međunarodni proizvođač pekarskih sirovina Backaldrin.

Nagradna igra traje od 12. rujna pa sve do 9. listopada ove godine, a javno izvlačenje i objava dobitnika održat će se 17. listopada 2022. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim računima koje je dužan čuvati do kraja nagradne igre.
Sve informacije o pravilima i uputama za sudjelovanje u nagradnoj igri mogu se pronaći na internet stranici www.pekar.hr

Sretno!