poli_logo_croDobro poznati brendovi Perutnine Ptuj za hrvatsko i izvozna tržišta proizvode se u Perutnina Ptuj – Pipo d.o.o. Čakovec, od 2002. godine kada je ta tvrtka postala članica Grupe Perutnina Ptuj.

Kao tvrtka s integriranim procesom domicilne proizvodnje, sve sirovine i svi procesi proizvodnje sigurne, zdrave i kvalitetne hrane su planirani, provedeni i izvedeni u Hrvatskoj u sistemu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost).

“U okviru robne marke Perutnina Ptuj jedini u široj regiji u segmentu pilećeg mesa proizvodimo svježe i marinirano pileće meso u kontroliranoj atmosferi što za potrošača ima brojne prednosti. Među najvažnijim je duži rok trajanja i lakše planiranje obroka zbog egaliziranog pakiranja”, objašnjava Vedran Mikulić, voditelj korporativnih komunikacija iz Perutnine Ptuj – Pipo d.o.o. Čakovec.

Uz svježe i marinirano pileće meso, među najpopularnijim proizvodima su proizvodi iz linije kobasica, posebna linija Slim&fit te gotovi panirani i pečeni proizvodi. Proizvodi robne marke PP povezani su u robnu skupinu Prirodno fit što je učinkovit odgovor na zahtjeve suvremene nutricionistike.

Uz robnu marku PP, najuspješniji proizvod Skupine Perutnina Ptuj je pileća kobasica broj 1 u Europi – Poli, koja ove godine slavi 38. rođendan. U posljednjem razdoblju je Poli obitelji pridružen Poli snack i Poli pate, koji se također proizvodi u Perutnini Ptuj-Pipo Čakovec.