Pet network International jača tim

Matti Salmi pridružuje se upravnom odboru Pet Network International iz vodećeg skandinavskog specijaliziranog trgovca za kućne ljubimce Musti grupe

Pet Network International sa zadovoljstvom objavljuje da se Matti Salmi pridružio Upravnom odboru Grupe kao član Uprave za nabavu. Tijekom nadolazeće jeseni Matti će preuzeti odgovornost za grupnu nabavu i razvoj asortimana u svim zemljama u kojima posluje Pet Network International. Matti ima veliko iskustvo u industriji unutar segmenta Pet Specialty Retail i dugu karijeru u sektoru maloprodaje.

“Pet Network International je u zanimljivoj fazi rasta jer širimo naše mreže trgovina na svim tržištima i jačamo svoju vodeću poziciju na tržištu. Matti je profesionalac u industriji s dokazanim uspješnim iskustvom. On će ojačati naš tim – uzbuđeni smo što će se pridružiti vodstvu naše Grupe”, izjavio je Timo Tervo, izvršni direktor Grupe.

Pet Network International integrira vodeće proizvođače i distributere hrane i ostalih potrepština za kućne ljubimce iz cijele jugoistočne Europe, stvarajući ekspanzivnu mrežu stručnjaka za njegu životinja. Jačanjem sinergije i širenjem potencijala rasta redefinirali su industriju njege kućnih ljubimaca u regiji.

Posvećeni premašivanju očekivanja kupaca, Pet Network International pruža vrhunsko iskustvo kupovine za vlasnike kućnih ljubimaca. S više od 160 trgovina i lokaliziranim online trgovinama, Pet Network International nudi dostavu istoga dana te uslugu Click & Collect kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca. Veterinarske ambulante i ljekarne smještene su unutar odabranih Pet Network dućana, omogućujući pristup više od 100 veterinarskih liječnika koji kupcima pružaju potporu specijaliziranu svakom kućnom ljubimcu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!