Pevex dolazi u Vrbovec i otvara 20 novih radnih mjesta

U novom prodajnom centru u Vrbovcu posao će pronaći 20-ak osoba, a na gotovo 2000 četvornih metara do kraja godine kupci iz Vrbovca i okolice moći će birati oko 9.000 proizvoda ovog trgovačkog lanca

Pevex nastavlja širiti prodajnu mrežu pa dolazi i u Vrbovec, za što je potpisan ugovor o zakupu s tvrtkom BRAVEL, objavljeno je iz kompanije. Kako se dodaje, dio je to investicijskog ciklusa Pevexa u kojem je planirano ove i iduće godine otvoriti nekoliko prodajnih centara te realizirati velike strateške projekte.

U novom prodajnom centru u Vrbovcu posao će pronaći 20-ak osoba, a na gotovo 2000 četvornih metara do kraja godine kupci iz Vrbovca i okolice moći će birati oko 9.000 proizvoda ovog trgovačkog lanca.

Uz to kupcima se nudi mogućnost kupovine vise od 40.000 artikala preko usluge Click & Collect ili preko narudžbe u samom prodajnom centru.

Bit će to treći Pevexov prodajni centar manjeg formata koji kupcima pruža mogućnost kupovine cjelokupnog asortimana ovog lanca.

“Uspješno slijedimo svoj razvojni put i nastavljamo investirati u nove prodajne centre, širiti mrežu trgovina, ali i ono što je posebno važno, otvarati nova radna mjesta. Ovo je naš treći prodajni centar koji je asortimanski i izgledom primjereniji manjim gradovima, ali kupcima je na raspolaganju cjelokupan asortiman koji imamo i u prodajnim centrima velikih formata. Otvorit ćemo novih 20 radnih mjesta te i tako doprinositi razvoju vrbovečkog kraja”, naglasio je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave tvrtke Krešimir Bubalo.

Prodajni centar Pevex u Vrbovcu poslovat će u sklopu trgovačkog centra BRAVEL, a otvorenje se planira krajem ove godine.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakNovi dizajn DOBRO mesnih narezaka
Sljedeći članakKina zabranila uvoz svinja iz Hrvatske i BiH