PIP-ova maloprodaja na novoj lokaciji

U novouređenoj trgovini može se po pristupačnim cijenama pronaći asortiman pčelarske opreme, tradicionalna Apiterapija, med i med s dodacima (aronije i limuna), ugostiteljski med, kremasti eko med te medni likeri, kao i drugi PIP-ovi medni pripravci

PIP-ova maloprodaja nakon 29 godina rada preselila se na novu lokaciju u Utinjsku 19 u zagrebačkom naselju Sveta Klara. Nova lokacija našim partnerima i kupcima nudi veći prostor sa širom ponudom hrvatskih pčelarskih i mednih proizvoda. U novouređenoj trgovini može se po pristupačnim cijenama pronaći asortiman pčelarske opreme, tradicionalna Apiterapija, med i med s dodacima (aronije i limuna), ugostiteljski med, kremasti eko med te medni likeri (Pater – stara medica i Sveti Ambrozije – biljni liker s medom), kao i drugi PIP-ovi medni pripravci.

U PIP-u ističu kako nova lokacija omogućava bolji pristup za pčelare i kupce bez gradske prometne gužve uz besplatno parkiranje te je prilagođeniji kamionski pristup.

“Preseljenje na novu lokaciju predstavlja svojevrsno osvježenje u našem poslovanju sa željom lakše dostupnosti našim partnerima i kupcima. Novi prostor, površine 140 m2, omogućava predstavljanje naše široke ponude proizvoda na pregledan način, a i sve ostale pogodnosti lokacije idu u prilog približavanja potrebama naših kupaca. Nova lokacija, posebno pčelarima, omogućava izbjegavanje gradskih prometnih gužvi poglavito onima koji dolaze iz Hrvatskog zagorja, sjeverozapadnog dijela Zagreba, Samobora, Jaske, Karlovca i Pokuplja te Velike Gorice i Turopolja, Novog Zagreba i onih koji dolaze obilaznicom od istočne strane Zagreba. Isto tako, novi prostor predstavlja značajno ulaganje u stabilnost poslovanja, što ćemo činiti i dalje s ciljem boljih poslovnih rezultata tvrtke, hrvatskog pčelarskog sektora i gospodarstva u cjelini”, istaknuo je direktor tvrtke PIP, Domagoj Bračić.

U 2019. se navršava 30 godina PIP-ovog poslovanja, 90 godina obiteljskog pčelarstva i 140 godina organiziranog hrvatskog pčelarstva.

PIP d.o.o. je društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo koje je izraslo iz obiteljske tradicije bavljenja pčelarstvom i ujedno je najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj.

Prethodni članakGranolio lani s dobiti od 91,9 milijuna kuna
Sljedeći članakLani prevezeno 1 posto manje putnika nego 2017. i 3 posto više robe