plodine-crikvenica

Trgovački lanac Plodine otvorio je novi preuređen supermarket u Crikvenici primijenivši najmodernije standarde u trgovini.

Preuređeni supermarket prostire se na 1.700 četvornih metara prodajnog prostora, a vrijednost same investicije iznosila je 1,5 milijuna eura.

Za kupce je osigurano 80-ak parkirnih mjesta, a u supermarketu su zaposlene 43 osobe.

Novitet u novouređenom supermarketu Plodine Crikvenica je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode pečene u supermarketu kako bi kupci u njima uživali u najkraćem mogućem roku. Novost je i gastro odjel koji nudi veliki izbor dnevno svježe pripremljenih gotovih jela.

Kada govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare koji se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Ostatak ponude odlazi na neprehrambeni dio asortimana: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe, kao i široku paletu blagdanskog asortimana.

Radno vrijeme supermarketa Plodine Crikvenica je od ponedjeljaka do nedjelje od 7:00 do 22:00 sata.