Počinje velika turneja Štrumpfajmo zajedno po Hrvatskoj

Konzum, Ledo i PIK dovode omiljene plave Štrumpfove u sve veće gradove Hrvatske u sklopu projekta “Štrumpfajmo zajedno”

Štrumpfovi nikada nisu bili popularniji. Prodavaonice Konzuma obojene u plavo dočekuju štrumpfoljupce s atraktivnim asortimanom proizvoda s likovima Štrumpfova, a kako zabave s veselim plavim stvorenjima nikada nije dosta, na turneju po Hrvatskoj kreće veselo putujuće “Štrumpf selo”.

Na parkiralištima Super Konzum prodavaonica u više gradova u kolovozu i rujnu, Konzum, Ledo i PIK pripremaju mnoštvo štrumpfastične zabave.

Druženje u Štrumpf selu organizirano je u poslijepodnevnom terminu. Zabavni park površine 120 m2 sadrži brojne igre i zanimljivosti za najmlađe; Štrumpf face painting, Štrumpf radionicu u kojoj djeca mogu crtati, bojati i razmjenjivati sličice, Štrumpf pozornicu na kojoj klinici mogu plesati Štrumpf dance, Štrumpf slagalicu koja se sastoji od šest velikih kocki koje se slažu u sliku, zatim igru “Ne ljuti se Štrumpf” po uzoru na popularnu igru “Čovječe ne ljuti se” te igru “Štrumpf memorije”.

Pobjednici igara i oni najkreativniji bit će nagrađeni prigodnim nagradama, a svi posjetitelji mogu se i fotografirati te kreirati vlastitu Štrumpf fotografiju.

Također mali i veliki ljubitelji plavih simpatičnih stvorenja moći će kupiti novi Ledo sladoled “Štrumpfovi“ s okusom žvakaće gume i vanilije, zatim degustirati salamu “PIKO Štrumpfovi” u Konzumovim prodavaonicama te uživati u Štrumpforiji koja je zavladala cijelim Konzumom, kao i štrumpfastičnoj glazbi DJ-a.

Već ovog vikenda Štrumpf selo stiže u Zagreb. Štrumpfajmo zajedno u subotu, 31. kolovoza u Zagrebu (parkiralište Super Konzuma – Sarajevska 6) od 15.00 do 19.00 sati.

Bez obzira koji vam je omiljeni plavi čovječuljak – Štrumpfeta, papa Štrumpf, Licko, Vicko, Hrga, Lumen ili Trapavi – od sada uz najdraži crtić pratite raspored naše turneje na web stranicama kompanija ili službenim Facebook profilima kompanija te se pridružite u štrumpfastičnoj zabavi u selu Štrumpfova u vašem gradu i osvojite štrumpfastične nagrade.

Raspored turneje „Štrumpf selo“
• 30.08. Super Konzum – Karlovac, Trg hrvatskih redarstvenika 1
• 31.08. Super Konzum – Zagreb, Sarajevska 6
• 06.09. Super Konzum – Šibenik, Velimira Škorpika 21
• 07.09. Super Konzum – Split, Put Stinica 1
• 08.09. Super Konzum – Zadar, Ante Starčevića b.b.

Turneja “Štrumpfajmo zajedno” nastavit će se i u rujnu u gradovima – Poreč, Rijeka, Slavonski Brod i Osijek – stoga pratite web i Facebook stranice kompanija te saznajte kad Štrumpforija stiže u vaš grad.

PROMO

Prethodni članak“Velika zlatna medalja” za PIPI na slovenskoj Agri
Sljedeći članakEuropska unija zabranila prodaju hrvatskog “Portugisca”