Povodom desetogodišnjice gradskog koprivničkog klizališta led su posebno došli isprobati i najpopularniji hokejaši zagrebačkog Medveščaka Johnathan Cheechoo, Michael Ryan, Charles Linglet i Mark Katic te svojim umijećem posebno oduševili najmlađe klizače.

Osim Medvjeda koji su bili glavna ledena atrakcija na koprivničkom Zrinskom trgu, koprivnički mališani bili su iznenađeni i klizačkim sposobnostima medvjedića Lina.

Glavne zvijezde demonstrirali su svoje najpopularnije hokejše trikove, a trgom je pritom odzvanjalo zig-zag Medveščak!

Osim klizačkih sposobnosti, Medvjedi su se rado fotografirali sa svojim vjernim fanovima te im strpljivo dijelili autograme.

Da sve prođe u veseloj i opuštenoj blagdanskoj atmosferi pobrinuli su se Podravkini promotori kulinarstva koji su okupljenim Koprivničancima dijelili kanape s popularnom Zimskom salamom i paštetom, palačinke s Lino ladom, zimsku juhu te tople čajeve.

“Blagdani su prilika da odvojimo više vremena za svoje bližnje, ali i da razmislimo o onima koji nisu naša obitelj i naši prijatelji. Zato smo se i odlučili za ovu malu gestu te našim dragim sugrađanima poklonili naše najpopularnije zimske specijalitete. Onaj tko se osjeća dobro svojim darivanjem ujedno darove i prima, zato pozivam sve da razmisle mogu li i sami nekome na taj način uljepšati ovo blagdansko vrijeme pred nama”, istaknula je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih komunikacija Podravke.

Osim finih zalogaja i blagdanske atmosfere, Belupo je odabrao najbolje klizače i imena majstora objavio na web portalu www.zdravobudi.hr te ih ujedno i nagradio prigodnim poklonima.

Razloga za slavlje bilo je još jer je građanima u to vrijeme na portalu bilo postavljeno i pitanje: Što je za vas zdravlje?”, a najoriginalniji odgovor stigao je od Koprivničanke Mirjane Posavec koja je na portalu zapisala: “Zdravlje je kad ne znaš gdje ti stoji zdravstvena i ne možeš se sjetiti kako ti se zove doktor.”

Sretnoj dobitnici Mirjani igrač Medveščaka Johnathan Cheechoo uručio je poklon-bon za kupnju klizaljki.

Tijekom ledene manifestacije na Zrinskom trgu organizatori su građane posjetili kako se još uvijek mogu uključiti u nagradnu igru Danice “Zagrizi za pobjedu i osvoji nagradu” koja traje do 24. prosinca, a prva nagrada je odlazak u Moskvu za dvije osobe 8. siječnja na utakmici Spartak-Medveščak.