Tržišne komunikacijeDOPPodravka ponovno nagrađuje svoje zaposlenike

Podravka ponovno nagrađuje svoje zaposlenike

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati 1.500 kuna dodatne nagrade radnicima Podravke d.d. za doprinos poslovnim rezultatima u proteklih jedanaest mjeseci, što je već peta u nizu nagrada tijekom 2020. godine. Time im ponovno zahvaljuje za trud i angažman u izuzetno zahtjevnim uvjetima poslovanja uslijed pandemije koronavirusa, objavljeno je iz kompanije.

Podravka je tijekom ove godine već četiri puta nagradila svoje zaposlenike. Tako su u ožujku ove godine zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni s 1.000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u srpnju je uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto. Jednokratna nagrada u iznosu od 1.000 kuna isplaćena je i u studenom s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci ove te božićni dar za djecu do 15. godine života. Pored toga, u prosincu je uz mjesečnu plaću, a povodom Božićnih blagdana isplaćen i dodatak u iznosu 1.500 kuna.

Zagreb, 280820. Slavonska avenija 6. Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke. Foto: Goran Mehkek / CROPIX

“Unatoč svim izazovima koje nam je donijela pandemija koronavirusa, zahvaljujući prije svega našim zaposlenicima, njihovom vrijednom radu i odgovornom ponašanju kojim su čuvali svoje i zdravlje svojih kolega, Podravka je i ovu godinu bila uspješna u svakom segmentu svoga poslovanja. Stoga smo ih kontinuirano nagrađivali jer nam je njihovo zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu i to ćemo činiti i ubuduće. S optimizmom iščekujemo novu godinu, uvjereni da ćemo zajedničkim trudom ostvariti sve zacrtane ciljeve i poslovne planove”, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...