Na Cvjetnom trgu više od stotinu građana plesali su valcer i tango te uživali u Podravkinim slasticama i čajevima

Na svečanom blagdanskom balu pod zvjezdanim nebom Cvjetnoga trga više od stotinu građana zaplesalo je uz glazbu Salonskog orkestra Animato.

Svi oni koji imaju želju uči u Novu godinu uz ritmove valcera, polke ili tanga imali su priliku u subotu navečer naučiti ili utvrditi korake uz stručnu poduku plesnih instruktora plesne škole Fredi. Ples pod zvijezdama održava se drugu godinu zaredom na Cvjetnom trgu kao dio manifestacije “Klasike i jazza” Hrvatske glazbene mladeži  uz Podravku kao  partnera događanja.

Ples su otvorili poznata kazališna, televizijska i filmska glumica Mila Elegović i operni pjevač Ronald Braus, koji se u plesnoj vještini okušao i u ovogodišnjoj sezoni “Plesa sa zvijezdama”.

Kako bi još jednom zaželjela slatke blagdane svima, Podravka je ovom prilikom sve prisutne počastila toplim čajem i s više od 2.000 novogodišnjih kolača iz kuhinje Podravkinih majstora kulinarstva.

“Ples je ne samo zabavna i korisna aktivnost nego i važna društvena vještina, stoga smo željeli dati podršku Hrvatskoj glazbenoj mladeži kako bi na najljepši mogući način darivali građane Zagreba i njihove goste u prednovogodišnje vrijeme. Dobra hrana, glazba i ples su najbolja kombinacija za važna događanja koja nas prate kroz život pa se nadamo da će novostečene plesne vještine građanima uljepšati ovogodišnja blagdanska druženja”, izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.