surf-n-fries-mobil-largeNakon višemjesečnog planiranja i proizvodnje, franšizni lanac “pommes frites” barova Surf‘n’Fries predstavit će 5. veljače u Rijeci, u sklopu Carnival Snowboard Sessiona koji se održava na gatu Karoline Riječke, svoj novi projekt pod nazivom «Surf‘n’Fries-Mobil».

Naime, nakon velikog uspjeha krumpirića u svim hrvatskim gradovima, Surf‘n’Fries se odlučio na realiziranje projekta ‘mobilnih’ krumpirića, kažu u tvrtki.

“Mnogi ljudi bi željeli krumpiriće prodavati na plažama i sličnim turističkim mjestima. Kako bi zadovoljili potrebe tržišta zaposlili smo inženjere Gastro tim-a kako bi se i realizirala ova ideja”, objašnjavaju začetnici ideje Andrija Čolak i Denis Polić.

Surf‘n’Fries-Mobil dimenzija 1,80×0,80 m sadrži dvije friteze zapremine 2×10 litara s 14 kW snage, bagna maria s infra crvenim sustavom grijanja, prostor za pranje ruku s toplo-hladnom vodom te špinom na senzor te spremište za dvije plinske boce koje su povezane posebnom plinskom granom na friteze, a tu je i LED rasvjeta cijelog objekta.

Kako bi osigurali atraktivnost na cijeli Surf‘n’Fries-Mobil apliciran je već dobro poznat vlastiti hibiskus dizajn, ističu iz tvrtke.

surf-n-fries-midi1Cijena jednih ovakvih kolica još nije precizirana, ali stvaraoci ove ideje kažu kako neće prelaziti 10.000 eura.

Lanac Surf‘n’Fries nastao je 2009. godine i trenutno broji 12 objekata diljem Hrvatske te jedan u Sarajevu.

Jedinstvenost ponude predstavljaju prženi krumpirići posluženi u patentiranoj ambalaži s posebno proizvedenim začinima i umacima koji su pažljivim odabirom posluženi kao dodatak.