Lea Brezar, Irena Brbić i Tamara Kajari

Dharmički menadžment poznat je u zapadnim zemljama gdje se u fokus poslovanja pojedine kompanije prvenstveno stavlja čovjek kao biće s više aspekata – kao “tijelo, um i duh”. Čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino kada su svi ti aspekti njegovog bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Danas, u vremenu u kojem je stres glavni faktor nezadovoljstva pa i poslovnim okruženjem, važno je pronaći način balansiranja među izazovima, a da pritom ne izgubimo razum, zdravlje ili smisao.

“Dharmički menadžment nudi primjenjive načine upravljanja svim aspektima koji su uključeni u poslovanje, daje široki kontekst pogleda na stvarnost i činjenice, razmatra pravednost i stavlja je u fokus svakog događanja, postavlja nova načela koja se grade na jednom i osnovnom principu – principu ljubavi. Voditi tvrtku na temeljima istine i ljubavi, izazov je, ali je ujedno dugoročno najjeftinije rješenje za upravljanje vremenom, poslom i ljudima”, kazala je Lea Brezar, CEO Dhar medie i autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj.

Ukoliko ste se prepoznali u kontekstu vođenja, imate interes proširivati i usavršiti svoja znanja i pojačati umijeće liderstva za vas je rezervirano 100 mjesta na konferenciji Superjunaci biznisa “Tijelo, um i duh“ koja će se održati 14.03.2019., u Zagrebu, u hotelu Double Tree by Hilton s početkom u 9 sati.

Konferencija obuhvaća tri aspekta koja će biti predstavljena kroz predavanja poznatih stručnjakinja iz područja organizacije, biznisa i znanosti. Moderira je Josipa Celinić, urednica magazina Brend kultura, a cijena kotizacije je 400 kuna (plus PDV). U cijenu je uključeno treće izdanje knjige “Izvan okvira”, priručnika o temeljnim načelima u životu i poslovanju, autorice Lee Brezar. Dođite i budite među prvih 100 lidera uspješnog vođenja!