Trpimir Lovrekovic urucio kljuceve od auta Stipi Muticu u zadarskom SparuIzvučeni su sretni dobitnici velike SMS nagradne igre “U poteza tri vozi se i ti!” koju je Mesna industrija Gavrilović organizirala od 11. travnja 2016., pa sve do nedjelje, 15. svibnja 2016. u trgovačkim lancima Spar, Interspar i Metro diljem Hrvatske.

Završno izvlačenje u trgovačkom lancu Spar u Zadru i Metrou na zagrebačkom Jankomiru dobilo je ponosne vlasnike vozila Volkswagen take up 1,0 i mobilnih uređaja Samsung A3.

Damir Matasić iz Otočca i Stipe Mutić iz Trogira od 8. lipnja uživaju u vožnji Volkswagenom take up 1,0 čiji su postali vlasnici u svega tri poteza. To je učinila mogućim velika SMS nagradna igra “U poteza tri vozi se i ti!”

Svoje oduševljenje na primopredaji nagrada nisu mogli sakriti “friški” vlasnici vozila Volkswagen take up 1,0 čije ključeve im je uručio Trpimir Lovreković, voditelj marketinga Mesne industrije Gavrilović.

Trpimir Lovrekovic na primopredaji glavne nagrade Damiru Matasicu u zagrebackom MetrouPonosni vlasnici vozila kao i sretni dobitnici mobilnih uređaja Samsung A3 izvučeni su u ponedjeljak, 16. svibnja u trgovačkom lancu Spar u Zadru i Metrou na zagrebačkom Jankomiru. Završno izvlačenje u zadarskom Sparu uveličali su Hrvoje Krstulović, voditelj prodaje ključnim kupcima u Gavriloviću, Tomislav Bosnić, supervizor prodaje Gavrilovića i Dubravko Burić, voditelj trgovačkog centra Spar u Zadru, uz javnog bilježnika.

Predstavnici Gavrilovića bili su prisutni i na izvlačenju u trgovačkom lancu Metro na Jankomiru uz voditeljicu prodaje ključnim kupcima Lidiju Bukač i voditelja marketinga Trpimira Lovrekovića. Veliko izvlačenje u zagrebačkom Metrou nisu propustili niti predsjednik Uprave Metroa Marc Carena također uz javnog bilježnika.

Kao što i samo ime nagradne igre kaže, vjerne kupce Gavrilovića dijelila su samo tri poteza do glavne nagrade. Dovoljno je bilo kupiti bilo koji Gavrilovićev proizvod u Sparu, Intersparu ili Metrou, sačuvati račun te broj računa i osobne podatke poslati SMS porukom na broj nagradne igre.

Osim ponosnih vlasnika vozila, Mesna industrija Gavrilović nagradila je svakog tjedna dva vjerna kupca mobilnim uređajem Samsung A3 čija su imena, zajedno s vlasnicima vozila Volkswagen take up 1,0 objavljena na internetskoj stranici.