Ovih dana, najveći regionalni webshop eKupi predstavio je svoju novu uslugu – eKupi fino (ekupifino.hr).

Nakon dugih godina prisutnosti na tržištu i liderstva u ponudi širokog spektra proizvoda i usluga, eKupi je razvio i servis za online naručivanje hrane.

Iz dana u dan sve je jasnije kako se hrvatsko online tržište ozbiljno razvija u svim svojim aspektima.

Osim stalnog priljeva novih tvrtki i brandova koji jačaju svoju online prisutnost, takozvani “pioniri” e-commerca u Hrvatskoj također rastu, mijenjaju se i prilagođavaju tržištu.

U svakodnevnom užurbanom ritmu života, prepoznali su potrebe svojih korisnika i omogućili brz i jednostavan proces narudžbe hrane. Tek nekoliko klikova i omiljena hrana iz odličnih restorana stiže u naše domove ili urede.

Dovoljno je samo na početnoj stranici upisati svoju adresu i kućni broj nakon čega će se prikazati popis restorana koji dostavljaju na tom području.

Uz njih se prikazuju i filteri uz pomoć kojih se mogu odabrati vrste kuhinje npr. talijanska, meksička, vegetarijanska ili čak specifičnije, vrsta jela, npr. burger, roštilj, pizza i sl. Klikom na pojedini restoran, dostupan je meni i komentari drugih korisnika.

Osim sučelja jednostavnog za korištenje i bogate ponude raznovrsne hrane, ono što nas sve oduševljava, mogućnost je plaćanja karticom online (dakako, uz uobičajenu opciju plaćanja gotovinom dostavljaču).

Usluga je trenutno dostupna na području grada Zagreba, uz skoro širenje ponude i na druge hrvatske gradove.