CROPAK_JanaNovi brending Jana bočica predstavljen je tržištu početkom travnja, a već u svibnju stižu prva priznanja i nagrade za novi dizajn.

Na Festivalu ambalaže FEST.A CROPAK Jana voda s porukom ljubavi osvojila je prestižnu nagradu u kategoriji Cropak po ocjeni potrošača za dizajn kojeg potpisuje Tea Kličinović, dizajn direktorica Agrokora.

“Jana svojim kontinuiranim tematskim promjenama dizajna konstantno  privlači zanimanje svojih potrošača, ali pritom i dalje zadržava svoju prepoznatljivost. Postići uvijek iznova drugačji, ujedno i jednostavan, a opet snažan metaforički izričaj, poštujući pritom postojeći identitet brenda upravo je smisao i prava uloga dizajna”, istaknula je Agrokorova dizajn direktorica Tea Kličinović, autorica dizajna Jana bočica.

ProSport_stalakPosebno osmišljene etikete, u čak 33 varijacije, predstavljaju sve boje i vrste ljubavi –  romantične, obiteljske, prijateljske, ljubavi prema prirodi i umjetnosti, ljubavi prema znanosti i svim zamislivim oblicima ljubavi. Korištenjem poruka ljubavi Louise Hay može se svjedočiti kako je uistinu ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim i iz dana u dan puni posebnom energijom.

Uz glavnu poruku da – samo ljubav mijenja svijet –  Jana omogućava da pronađete poruke ljubavi i dopustite da najbolje iz vas izađe na površinu. Pored snažnih poruka koje pronalaze put do potrošača i dizajn dolazi do izražaja što potvrđuje nagrada potrošača na ovogodišnjem Festivalu ambalaže FEST.A CROPAK.

Osim Jane, nagradu CROPAK za dizajn stalka osvojio je i Jamničin ProSport. Inovativnost ProSport stalka očituje se u kreativnosti povezavši proizvod i prirodno okruženje u kojem se konzumira i u kojem ga potrošači koriste. Kreativno rješenje stalka u prvi plan stavlja proizvod, koji je namijenjen sportašima i aktivnim rekreativcima. Izotonični napitak Jamnica ProSport, obogaćen je L-karnitinom i palatinozom, koji povećavaju izdržljivost i omogućavaju bolje rezultate prilikom fizičkih napora i rekreacije.