brigitte-strellerBrigitte Streller postala je nova generalna direktorica L’Oreala Adria te prva žena koja je došla na čelo te tvrtke

Brigitte Streller čitavu je svoju profesionalnu karijeru dio Grupe L’Oreal, više od 22 godine. Austrijanka se prvo pridružila L’Orealu u Austriji, zatim se preselila u Pariz, gdje je radila kao koordinatorica marketinških aktivnosti za diviziju proizvoda široke potrošnje, koja uključuje brandove L’Oreal Paris, Garnier i Maybelline NY.

Godine 1995. postala je direktorica marketinga divizije proizvoda široke potrošnje u Austriji te je 1999. godine karijeru nastavila kao generalna direktorica za istu diviziju.

Od 2004. godine vrlo uspješno upravlja L’Orealom u Srbiji i Bugarskoj, a od 1. srpnja svom dosadašnjem poslovanju dodala je i izazovnu vodeću poziciju u L’Orealu Slovenija i L’Orealu Adria.

“L’Oreal Adria je uspješna kompanija, a tim koji okuplja je vrlo profesionalan i kreativan. Moja zadaća je osigurati da se kompanija pripremi za moderne izazove i voditi je dalje na njezinom putu uspjeha”, rekla je Brigitte Streller povodom imenovanja.

Streller je na poziciji generalne direktorice zamijenila dosadašnjeg generalnog direktora Julia Quirogu.