pokupi-konzum-largeMaloprodajni lanac Konzum proširio je ponudu za svoje kupce uvođenjem nove usluge “PoKupi” koja je dostupna od 4. srpnja u okviru Konzum Internet prodavaonice.

Za www.jatrgovac.hr iz Konzuma pojašnjavaju kako se radi o usluzi u sklopu koje korisnici Konzum Internet prodavaonice osobno preuzimaju unaprijed naručenu kupnju u Super Konzumu.

Trenutno je usluga dostupna na jednoj lokaciji, u Super Konzumu na adresi Sarajevska 5 u Novom Zagrebu, gdje kupci mogu pozvoniti na zvono na vratima ili nazvati na mobitel 099/2107 290.

Sve narudžbe pristigle do 12 sati mogu se preuzeti isti dan od 16 sati. Korisnicima Konzumove Internet prodavaonice nudi se mogućnost naručivanja od 0 do 24 sata, a termini preuzimanja narudžbi su radnim danom od 8 do 20 sati i vikendom od 8 do 14 sati.

Minimalni iznos narudžbe je 200 kuna, a plaćanje se može realizirati po želji kupca – kreditnim i debitnim karticama te gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe ili kreditnim karticama putem interneta.

Korisnik ove usluge svoju narudžbu preuzima isti dan bez troškova dostave te prilikom preuzimanja narudžbe ne treba nikakvu pisanu potvrdu.

S obzirom da Konzum Internet prodavaonica ima više od 45.000 korisnika, ovu uslugu planiramo proširiti i u drugim većim gradovima i regijama diljem Hrvatske, ističu iz Konzuma.