gavrilovic-kobasice-salame-novo-pakiranje-largePašteta, trajne salame, kulen i hrenovke od Gavrilovića osvojile su povjerenje potrošača

Prema istraživanju QUDAL, kojim se želi utvrditi stav potrošača spram kvalitete, u kategoriji mesnih proizvoda hrvatski su građani najkvalitetnijim ocijenili ponudu Gavrilovića koji je dobio najviše ocjene te se pozicionirao na prvo mjesto po kvaliteti u četiri kategorije: Pašteta, Trajne salame, Hrenovke i Kulen.

Gavrilović je također u ovom istraživanju, koje je proveo međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK, od strane hrvatskih potrošača prepoznat i kao jedna od Top 10 najkvalitetnijih tržišnih marki u Hrvatskoj općenito – zajedno s markama kao što su primjerice Mercedes ili NIKE.

Niti jedan drugi proizvođač mesa i mesnih prerađevina u Hrvatskoj nije u QUDAL istraživanju kvalitete za godinu 2011/2012 uspio postići ovakve impresivne rezultate i pozicionirati se na QUDAL – Quality Top 10 ljestvicu i istovremeno osvojiti čak četiri pobjede u četiri različite kategorije, navode iz tvrtke Axios koja je vlasnik QUDAL certifikacijskog sustava.

Istraživanje QUDAL – QUality meDAL provedeno je u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni nikakvi mogući odgovori te su oni slobodno mogli navoditi što sami podrazumijevaju najkvalitetnijim na hrvatskom tržištu.

QUDAL – QUality meDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržišnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness).