Na konferenciji će se predstaviti najsuvremenije tehnologije u trgovini

Regionalna konferencija posvećena informacijskim tehnologijama u trgovini – 4. Retail IT Summit u Srbiji – okupit će 18. travnja u Beogradu renomirane svjetske proizvođače IT opreme za trgovine kao i veliki broj top menadžera srpskih i inozemnih trgovaca, izvijestili su iz organizatora, tvrtke Retail Media.

Tema u fokusu ovogodišnjeg samita je: “There is no retailing without payment, let’s talk about payment strategies, technologies and automation in multi-channel retailing”, a bit će govora i o “Mobile marketing” rješenjima i e-commerce poslovanju.

Ovim temama će se baviti vrsni stručnjaci iz kompanija kao što su Infobip, IBM, Service Plus, Sampro i mnoge druge, a u izlagačkom dijelu posjetitelji će se na licu mjesta moći upoznati i informirati o najnovijim i najaktualnijim trendovima iz ovog područja.

Među izlagačima predstavit će se: Shollex, AB Soft, IIB, Elmerpro, Sunbar, Info-kod, LS Data, Logit i drugi.

Specijalni gosti događaja bit će IT Menadžer Merkur International kompanije Nenad Pavlović i Dušan Rakić iz Privredne Komore Srbije koji će približiti temu e-commerce poslovanja u Srbiji. Kao ekskluzivni medijski partner, događaj će popratiti Microsoftov magazin “Speak”, dugogodišnji partner događaja.