Unilever, druga vodeća kompanija za oralnu njegu u svijetu, na hrvatskom je tržištu u ovoj kategoriji prisutan s brendom Signal te pokriva paste i četkice za zube uključujući i dječji segment.

Najznačajnija varijanta je Signal White System 75 i 125 ml za postupno izbjeljivanje zubi, a ističe se i White Now asortiman pasti koje pružaju trenutačan učinak izbjeljivanja nakon samo jednog pranja.

Novitet u ponudi je linija Signal Expert Protection koja dolazi u tri varijante: Signal Expert Protection Complete, Complete White i Complete Fresh, dok je u dječjem segmentu najprodavanija pasta Signal Kids Fruity 2-6 godina.

Kod četkica za zube, jedna od najpopularnijih je četkica White System, s vlaknima koja sadrže perlit – sastojak za profesionalno poliranje koji uklanja mrlje i polira caklinu za bjelje zube.

Kako bi podigao razinu svijesti o važnosti redovitog pranja zubi Signal u svijetu provodi edukativnu kampanju “Peri zube ujutro+uvečer” koja će se podržavati i u Hrvatskoj snažnom medijskom kampanjom i aktivnostima na prodajnim mjestima.

Uz to, Signal je u siječnju lansirao i novu Haleine Pure Fresh pastu za zube koja se dugotrajno bori s uzrocima lošeg daha, a ne prikriva ga samo kratkotrajno.