Riječ je o najvećem trgovačkom centru u središnjoj Slavoniji i ujedno jednoj od najvećih investicija u Slavonskom Brodu u zadnja dva desetljeća

Nakon što su se rokovi otvorenja već nekoliko puta prolongirali jer se i gradnja odužila, u četvrtak se u Slavonskom Brodu ipak otvara trgovački centar City Colosseum koji se prostire na tri etaže i oko 50.000 četvornih metara, a ima i podzemnu garažu s 410 parkirnih mjesta.

Riječ je o najvećem trgovačkom centru u središnjoj Slavoniji i ujedno jednoj od najvećih investicija u Slavonskom Brodu u zadnja dva desetljeća.

Naime, prema dosad objavljenim informacijama, u gradnju City Colosseuma domaći i inozemni investitori uložili su oko 53 milijuna eura. Centar je projektirao novogradiški arhitekt Vinko Grgić.

Osim niza poznatih brendova, u sklopu trgovačkog centra nalazi se i multipleks CineStar kino, pa stanovnici ovog kraja više neće morati na projekcije u Osijek ili Zagreb.

Investitori računaju da će centar privući kupce ne samo iz Hrvatske nego i iz susjedne BiH, u koju zbog povoljnijih cijena na shopping izlete idu brojni stanovnici hrvatskog dijela Posavine. (Banka.hr)