VijestiZemljaSlavonski Brod: Otvara se trgovački centar City Colosseum

Slavonski Brod: Otvara se trgovački centar City Colosseum

Riječ je o najvećem trgovačkom centru u središnjoj Slavoniji i ujedno jednoj od najvećih investicija u Slavonskom Brodu u zadnja dva desetljeća

Nakon što su se rokovi otvorenja već nekoliko puta prolongirali jer se i gradnja odužila, u četvrtak se u Slavonskom Brodu ipak otvara trgovački centar City Colosseum koji se prostire na tri etaže i oko 50.000 četvornih metara, a ima i podzemnu garažu s 410 parkirnih mjesta.

Riječ je o najvećem trgovačkom centru u središnjoj Slavoniji i ujedno jednoj od najvećih investicija u Slavonskom Brodu u zadnja dva desetljeća.

Naime, prema dosad objavljenim informacijama, u gradnju City Colosseuma domaći i inozemni investitori uložili su oko 53 milijuna eura. Centar je projektirao novogradiški arhitekt Vinko Grgić.

Osim niza poznatih brendova, u sklopu trgovačkog centra nalazi se i multipleks CineStar kino, pa stanovnici ovog kraja više neće morati na projekcije u Osijek ili Zagreb.

Investitori računaju da će centar privući kupce ne samo iz Hrvatske nego i iz susjedne BiH, u koju zbog povoljnijih cijena na shopping izlete idu brojni stanovnici hrvatskog dijela Posavine. (Banka.hr)

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...